Polish Community

Siema all! Mam pytanie czy grając na wyższym poziome trudności niż podstawowy, mamy większą szanse na lepsze itemy w locie?
"
pogoda3234 wrote:
Siema all! Mam pytanie czy grając na wyższym poziome trudności niż podstawowy, mamy większą szanse na lepsze itemy w locie?

tak o ile frytki smażone się w głębokim oleju, wtedy masz szansę na czapeczkę ;)
Witam wszystkich użytkowników. Mam do Was pytanie - czy ma ktoś może z Was zbędny klucz do gry, którym mógłby się podzielić z moją osobą :)?

Ta gra wielce mnie interesuje, zwłaszcza po niemiłym zderzeniu z Diablo 3 (chyba nie tylko ja tak mam). Odkąd dowiedziałem się o o Path of Exile próbuję zdobyć klucz do bety, niestety na razie nie udało mi się tego zrobić.

Pozdrawiam
"
Prochenko wrote:
Odkąd dowiedziałem się o o Path of Exile próbuję zdobyć klucz do bety, niestety na razie nie udało mi się tego zrobić.Pozdrawiam

czyli od wczoraj... :)
Od wczoraj posiadam konto na stronie gry, wcześniej próbowałem szczęścia w konkursie, były również próby handlu wymiennego na kanale w Diablo 3.

Przyznam, że czekanie, nawet krótkie, po ówczesnym zrobieniu sobie smaki na tę grę, jest dobijające :).

Pozdrawiam
"
Prochenko wrote:
Przyznam, że czekanie, nawet krótkie, po ówczesnym zrobieniu sobie smaki na tę grę, jest dobijające :).
Pozdrawiam

To wstrząsające na jakie negatywne emocje zostałeś narażony... jak sobie z tym radzisz? Chcesz o tym porozmawiać?
Wiesz co? Szczerze mówiąc, to tak.
"
Prochenko wrote:
Wiesz co? Szczerze mówiąc, to tak.

zwróć się do przedszkolanki, jeszcze nosek Ci wytrze...
Kupiłeś Diablo 3 i się zawiodłeś? Stać Cię było? To chyba stać Cię także na klucz do bety PoE za marne 4 dychy. Naprawdę, na ten crap od Blizzarda wydaliście dwie stówy a takiej zajebistej grze żałujecie 1/4 z tego? No proszę was...
Last edited by szynaananas#2950 on Jul 21, 2012, 3:45:51 PM
Merrigold po prostu mistrz(yni) ciętej riposty, niczym kapryśna rudowłosa czarownica z pewnej sławetnej książki Sapkowskiego. Jak będziemy mieli klucze to chętnie z tobą pogram ;p
A pan szynaananas ma absolutną rację. Na forum jest masa ludzi którzy zniżają się do poziomu mułu rzecznego aby tylko dostać klucz. I chociaż niewielka szansa w żebraniu to dalej to robią. I jedna rada dla wszystkich rodaków. Jeśli tak bardzo zależy na grze i nie chcesz być częścią tego cyrku na kółkach to zrób to co ja, odpuść kilka piwek i z jeden melanż. I chajs się znajdzie.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info