Polish Community

"
Prawdziwy student zapiernicza teraz przy mandarynkach w Holandii, a nie jękoli, że nie umie obsłużyć paypala :)

O nie, my studenci mamy swoją godność!

A teraz wybacz, ale muszę wyjąć frytki z oleju bo ktoś zamówił duży makzestaw. ^^
"
scav18 wrote:

A teraz wybacz, ale muszę wyjąć frytki z oleju bo ktoś zamówił duży makzestaw. ^^

Dla mnie 2 cheesy, duża cola i frytki! :P
Moo! Taurens ftw!
Last edited by Muerthe#2527 on Jul 20, 2012, 4:58:21 AM
Zrobił się cholerny offtop ale niestety mi się skojarzyło.
cant stop it xD

http://www.youtube.com/watch?v=4_5Y-UIrxpE

kosmo kebab rządzi. niebo w gębie piekło w dupie :]
Last edited by scav18#0513 on Jul 20, 2012, 9:01:42 AM
panowie jeśli wykupiłem klucz do open bety, to czy dostanę klucz bonusowy dla kolegi? tak to miało działać?

gra super 30LvL Łuczniczka;-) Ranger
A kupiłeś ten podstawowy za 10$?

A tak ogólnie to gdzieś słyszałem, że jest jakieś specyficzne wymaganie sprzętowe bez którego gra nie rusza. Chyba coś trzeba koniecznie mieć w karcie dźwiękowej czy jakoś tak. Ktoś może mi powiedzieć czy mój lap w ogóle uciągnie PoE?

Spec:

AMD Turion dual core mobile rm-70 2.0 GHz
3 GB RAM
ATI Radeon HD3200
Vista 32 bit.
Last edited by scav18#0513 on Jul 20, 2012, 12:59:02 PM
"
scav18 wrote:
A tak ogólnie to gdzieś słyszałem, że jest jakieś specyficzne wymaganie sprzętowe bez którego gra nie rusza. Chyba coś trzeba koniecznie mieć w karcie dźwiękowej czy jakoś tak.

Twój procesor musi obsługiwać zestaw instrukcji SSE2, bez tego gra nie ruszy. Do tego zalecane jest 2 GB pamięci RAM. Co do karty graficznej to wszystkie ze średniej półki wyprodukowane po 2008 roku powinny wyciągać te 60 FPS na minimalnych ustawieniach graficznych.

"
At the moment, you will need a Graphics Card with Pixel Shader 3.0 or higher, and a CPU that supports SSE2. At least 2GB of RAM is recommended, and older Integrated Graphics Cards will not run well.

Za FAQ.
Last edited by szynaananas#2950 on Jul 20, 2012, 1:37:06 PM
"
scav18 wrote:
A kupiłeś ten podstawowy za 10$?

A tak ogólnie to gdzieś słyszałem, że jest jakieś specyficzne wymaganie sprzętowe bez którego gra nie rusza. Chyba coś trzeba koniecznie mieć w karcie dźwiękowej czy jakoś tak. Ktoś może mi powiedzieć czy mój lap w ogóle uciągnie PoE?

Spec:

AMD Turion dual core mobile rm-70 2.0 GHz
3 GB RAM
ATI Radeon HD3200
Vista 32 bit.
tak podstawowy
ja mam w Lapie:

Core 2 Duo
Nvidia Gforce GT 240 1 GB ram
3 GB ramu
i śmiga na najwyższych detalach
Ogromne dzięki za odpowiedzi, okazało się że karta ma u mnie nawet pixel shader 4.0 a procek obsługuje sse2 więc gra pójdzie na pewno. Martwi mnie tylko że karta ma 256 mb pamięci podręcznej. Ciekawe czy będzie dawało radę hulać na przyzwoitym poziomie detali.
Jak tam wam idzie gra, panowie? Wykryliście jakieś bugi?
"
Tario wrote:
Jak tam wam idzie gra, panowie? Wykryliście jakieś bugi?

Nie ma bugów ;)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info