Polish Community
Ja zaś przypominam a ludziach którzy ciągle czekają na keya ;)
|
|
A ja przypomnę o ludziach którzy kupili D3 i nie mogą wbić na serwer.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
Haha ;P
|
|
Mógłbyś sobie odpuścić takie posty bo to zwykły spam i na pewno wszystkich wkurza.
|
|
Ludziska!! Wiem, że jest mnóstwo osób które oczekują na klucz. Gdyby ktoś kto ma klucz powiedział jak go uzyskał był bym bardzo wdzięczny!! Jestem okropnie ciekawy jaka ta gra jest!! Pozdrawiam :)
|
|
1. Placac 10$ dla wsparcia gry;)
2. Kupujac na allegro ( zawsze sie cos znajdzie ) 3. Biorac udzial w konkursach 4. Czekajac i patrzac na taki piekny licznik na stronie 5. Odwiedzac forum bo tu czesto daja klucze 6. Szukac Giveaway wiecej pomyslow nie mam |
|
" A ja przypominam o ludziach których przypominanie poprostu wkurza |
|
" Jakby na to nie patrzeć, to w ostatnich czasach połowa tutejszych postów to spam i to też wkurza wiele osób. : P |
|
No jasne. Zarejestrowałem się kilka dni temu i obeserwując przez kilka minut "ten cały licznik" dochodzę do wniosku ,że mam takie same szanse , jak ktoś, kto dokonał rejestracji rok temu ;) Mogę jedynie rzec LOL- nie znam trafniejszego słowa mówiącego tak dużo na ten temat .
pozdrawiam innych którzy mają wbite ;) i raczej nastawili się na dokonanie degustacji PoE dopiero przy Open Becie yoo |
|
Licznik ssie okrutnie. Ile razy widziałem, że wybiera typków, którzy nigdy nie napisali na forum, a zalogowali się tylko jeden dzień po rejestracji. Powinni zrobić jakiś system dyskwalifikujący konta, które nie zalogowały się przez 2-3 miesiące czy coś. Szansę byłyby dużo większe, przy czym założę się, że te ludzie, o których mówiłem wyżej nigdy nie skorzystają z tego klucza.
|
|