Polish Community

Ja zaś przypominam a ludziach którzy ciągle czekają na keya ;)
A ja przypomnę o ludziach którzy kupili D3 i nie mogą wbić na serwer.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Haha ;P
Mógłbyś sobie odpuścić takie posty bo to zwykły spam i na pewno wszystkich wkurza.
Ludziska!! Wiem, że jest mnóstwo osób które oczekują na klucz. Gdyby ktoś kto ma klucz powiedział jak go uzyskał był bym bardzo wdzięczny!! Jestem okropnie ciekawy jaka ta gra jest!! Pozdrawiam :)
1. Placac 10$ dla wsparcia gry;)
2. Kupujac na allegro ( zawsze sie cos znajdzie )
3. Biorac udzial w konkursach
4. Czekajac i patrzac na taki piekny licznik na stronie
5. Odwiedzac forum bo tu czesto daja klucze
6. Szukac Giveaway

wiecej pomyslow nie mam
"
ReksonPL wrote:
Mógłbyś sobie odpuścić takie posty bo to zwykły spam i na pewno wszystkich wkurza.

A ja przypominam o ludziach których przypominanie poprostu wkurza
"
ReksonPL wrote:

Jakby na to nie patrzeć, to w ostatnich czasach połowa tutejszych postów to spam i to też wkurza wiele osób. : P
No jasne. Zarejestrowałem się kilka dni temu i obeserwując przez kilka minut "ten cały licznik" dochodzę do wniosku ,że mam takie same szanse , jak ktoś, kto dokonał rejestracji rok temu ;) Mogę jedynie rzec LOL- nie znam trafniejszego słowa mówiącego tak dużo na ten temat .
pozdrawiam innych którzy mają wbite ;) i raczej nastawili się na dokonanie degustacji PoE dopiero przy Open Becie
yoo
Licznik ssie okrutnie. Ile razy widziałem, że wybiera typków, którzy nigdy nie napisali na forum, a zalogowali się tylko jeden dzień po rejestracji. Powinni zrobić jakiś system dyskwalifikujący konta, które nie zalogowały się przez 2-3 miesiące czy coś. Szansę byłyby dużo większe, przy czym założę się, że te ludzie, o których mówiłem wyżej nigdy nie skorzystają z tego klucza.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info