Polish Community
| Jakiś typek wrzucił klucz do randomowego tematu, do którego wszedłem, ale wklepałem i działa :D Rejestracja wczoraj :) Last edited by saif3r#2522 on Feb 9, 2012, 2:00:27 PM |   | 
| Miałby ktoś keya dla brata ? :D Ile się czeka na invite friend keya ? PS: Mam problem z zadaniem o nazwie The Dweller of the Deep, przeszukałem całe poziom ale nic nie znalazłem. O co chodzi ? Macie jakiegoś dobrego builda dla Duelista 2-handed weapon ? |   | 
| " Szacunek dla dobroczyńcy! PS : Gdybym był chrześcijaninem to bym się za Ciebie pomodlił :) | |
| jak ktoś ma jeszcze na zbyciu to ja poproszę. |   | 
| siemanko !  kluczyk poszukuje usilnie i bez skutku jak narazie..  chetnie przygarne wolny klucz jesli takowy ktos ma... |   | 
| Ja tez nie pogardzil bym kluczem. Jesli ktos sie moze podzielic to poprosze na PM. |   | 
| Jeśli dostanę kiedyś friend invite, na pewno z kimś się podzielę. Póki co, mogę śmiało stwierdzić, że gra jest wyczesana w kosmos :D Mimo iż do finalnej wersji jeszcze długa droga. |   | 
| " naczekales sie,sprawdz pm Beta Member title [img]http://edwardsonsarenas.name/shit/mom-please.jpg[/img] |   | 
| Dajcie znać jak będziecie mieć jakiś kluczyk. Studiowanie passive skill tree na sucho znudziło się :( |   | 
| hej, jeśli ktoś ma może klucz na zbyciu to byłbym bardzo wdzięczny jeśli się nim ze mną podzieli ;+) Mój kumpel już gra i chcielibyśmy pograć razem jak w starych dobrych czasach. pozdrawiam b.a. |   |