PoE 1 PC servers are restarting now. They should be back up in approximately .
            PoE 2 servers are restarting in: .
 They should be back up in approximately .PoE 1 Xbox servers are restarting now. They should be back up in approximately .PoE 1 Sony servers are restarting now. They should be back up in approximately .PoE 1 PC servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.PoE 1 Xbox servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.PoE 1 Sony servers are undergoing maintenance. Some features will be unavailable.

Polish Community
| Wielkie dzięki Meladoni, jesteś wielki :) Klucz napewno się nie zmarnuje :) | |
| Ah spóźniłem się, fart bohatera :P Last edited by Dahu#4930 on Feb 9, 2012, 5:14:41 AM | |
| Byłbym na beta klucz, więc mogę spróbować tej gry? |   | 
| to polski dział chłopie  |   | 
| Google jest zaje*** tłumaczem xD |   | 
| Mój klucz dostał Dahu, jako że naczekał się człowiek. Witch - YukenWit Duelist - Yuken Marauder - YukenMar Ranger - YukenRan Templar - YukenTemp |   | 
| Ja mam jeszcze klucz na zbyciu! Pisac na PW! |   | 
| Jednak warto sprawdzać co jakiś czas forum ;) Dzięki tylas! Do zobaczenia w grze! |   | 
| " Luzik milej zabawy:) |   | 
| Cześć czołem! Może ma ktoś wolny kluczyk na zbyciu i okaże  miłosierdzie dla bliźniego ? Czekam od przeszło pól roku aż mnie wylosują ale nie mam szczęścia jak widać ;/  |   |