Polish Community

Przecież wam mówię, nie było możliwości skradzenia konta ponieważ trzeba było uprzednio potwierdzić zmianę maila...
Przecież gdyby tego nie było to bym nikomu nie pożyczył... Przemyślałem to dokładnie tylko po prostu ktoś chciał odebrać mi konto ale mu nie wyszło, tyle w temacie. Zamykam!
"
MoroFSKY wrote:
Zamykam!

Moderator ninja? ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
Witam
Ja pisze sie na granie w party wieczorami od poniedzialku caly tydzien po 2-3 godz dziennie!
Ugm noc u mnie to odpada nie chce sie meczyc w pracy na nastepny dzien:(

Pozdro
Jeśli wrzucą patcha o 18 czasu nowozelandzkiego, to u nas będzie 6, więc zmarnowana noc (jak z Wiedźminem 2 ;) ). Dobrze by było, żeby podali kiedy możemy na niego liczyć czy coś.

Aha, jedna rzecz - liga hardcore czy normalna?
Ja preferuje normal, hardcore to nie dla mnie zbyt często padam :P. Jakiś komunikator głosowy i możemy po wejściu patcha wbić całkiem niezłe levele, w grupie zawsze raźniej :D.
Witam wszystkich jestem tu nowy, Fajnie że mamy Polish corner, miłej gry dla tych co już grają, i szczęścia tym czekającym.

ktoś wie kiedy jest open beta planowana ?
No TS koniecznie i jedziemy. To najlepiej umówmy się konkretnie na przykład na wieczór poniedziałkowy, a jak ktoś jest większym hardkorem (albo nie pracuje w regularnym wymiarze godzin, jak ja), to już i na niedzielny ;)

Noktis, nie zmienił się limit 6 osób w drużynie w 0.9.3?

@Mooch:
Na stronie masz takie informacje - OB startuje na początku 2012.
Last edited by Ugm#2754 on Nov 8, 2011, 5:42:39 PM
To czy ja się wcisne do tych 6 osób?
Ugm, nie wiem bo nie gram. Tu masz wszystkie zmiany jakie wprowadzili (dzisiaj zaktualizowane) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/11455/page/1 Nie ma nic o party.
"
Added quartermaster voice intro in the ship scene when creating a new character.
To jest dosyć irytująca zmiana ;) Ten głos powinien się znaleźć w jakimś intro albo coś. Zresztą sami zobaczycie już za tydzień :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Myślę że nie będzie problemu z dużą ilością osób, byle się jakoś zgadać przez TSa... który coś nie działa. Wiadomo, o co chodzi?

"
This server is blacklisted. Refusing to connect.

@Noktis:

Chodziło mi o nieudokumentowane zmiany, bo na changelogu oczywiście nic na ten temat nie ma.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info