Polish Community

"
MoroFSKY wrote:
To twoje itemy zwiększają o 16% bazowe quanity potwora.
Czyli jak miał 1% szans na wyrzucenie to teraz ma 1.16% na wyrzucenie.

PS: Ktoś starał się wykorzystać moją życzliwość i podpierdolić mi konto, lecz mu się nie udało :). Tym właśnie akcentem kończymy pożyczanie konta.

Auć, a ja właśnie się zastanawiałem czy nie pograć z kimś na jednym koncie :/
"
MoroFSKY wrote:
PS: Ktoś starał się wykorzystać moją życzliwość i podpierdolić mi konto, lecz mu się nie udało :). Tym właśnie akcentem kończymy pożyczanie konta.

Oj, przykro i cieszę się, że mu się nie udało. Swoją drogą - zapewne wiesz o kogo chodzi, nie?

"
athcore wrote:
"
Ugm wrote:
Przypominam o zawiązanej tu polskiej luźnej grupie uderzeniowej 0.9.3 ;) Potwierdzacie gotowość 14 listopada?

no ba czekam i czekam :Dciekaw jestem tego nowego drzewka

14 listopada czasu nowozelandzkiego, czyli u nich 8 rano w poniedziałek - u nas 20 w niedziele. Ciekawe o której wydadzą patcha? Ja w każdym razie zgłaszam chęć i możliwość grania w nocy. A co tam, jak szaleć to szaleć ;)
ingame: FeelLuckyPunk standard
"
MoroFSKY wrote:

"
faina wrote:

Auć, a ja właśnie się zastanawiałem czy nie pograć z kimś na jednym koncie :/

DziekiCI gnido ! Ktoś użycza kont z dobrej woli a i tak nie potrafią uszanować dobroci!
Perma ban na ip dla złodzieja!Oby nie zagrał sobie już w gierkę albo by mu się komp spalił.

Jak czytam takie rzeczy to mi się nóż w kieszeni otwiera
ja sobie nie pogram pewnie do OB..
Jak w lotka mój najlepszy wynik to 1 trafiona liczba.A Dzięki takim pacanom mogę sobie już całkiem odpuścić jakiekolwiek prośby,bo na szczęście nie liczę
..
Last edited by diabolique#5243 on Nov 8, 2011, 6:28:31 AM
"
Ugm wrote:
"
MoroFSKY wrote:

Oj, przykro i cieszę się, że mu się nie udało. Swoją drogą - zapewne wiesz o kogo chodzi, nie?

Wydaje mi się ze to był Sevard. Proponuje uważać na gościa ;).
To nie bylem ja. Wszedlem na konto tylko raz, nawet nie mialem czasu na granie.

Edit: Zglos sprawe wyzej. Niech admin sprawdzi logi i zbanuje goscia bo nie widzi mi sie miec zlej opinii przez jakiegos zlodzieja
Last edited by sevard#7349 on Nov 8, 2011, 10:31:34 AM
Sevard, nie sevard, i tak nikt by się tu nie przyznał, ani też nie udowodni swojej niewinności. Szkoda tylko tych, co mogliby pograć na pożyczonym, a już nie pograją.
ingame: FeelLuckyPunk standard
To już kwestia indywidualnych ustaleń między graczami. Zresztą powinna być taka opcja, że ten który użycza konto ma możliwość w dowolnym momencie wypowiedzenia tej umowy. Gorzej, jeśli wróci a tam pusto... .
Dobry zwyczaj, nie pożyczaj ;)
Zwyczaj, nie zwyczaj i tak będzie wipe, przeszedłem wszystkie trudności więc nie zależy mi już na postaci ;).
Tylko boli mnie to że ktoś potrafi wykorzystać czyjąś życzliwość :/. No cóż było nie wróci. Czekamy na 15 :)
MoroFSKY, nie znam sytuacji ale jeśli komuś użyczyłeś konto, zwłaszcza nieznajomym i myślałeś że ci nie spróbuje podpieprzyć to naiwny jesteś. Niech to będzie przestroga dla pozostałych "dobrodusznych".

EDIT
Dla przykładu na naszym forum było kilku użytkowników, którzy jechali na jednym koncie do momentu wylosowania przez kogoś klucza. I konto wędrowało d jednej osoby do drugiej. Może pora zmienić forum? :D
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Nov 8, 2011, 1:37:09 PM
samochodow kobiet i kont gry sie nie uzycza :D
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/

Report Forum Post

Report Account: