[PL] Polska Gildia Archaic Legion <ACLN> Rekrutacja otwarta .
1.AccName: MrReksiu, CharName: ExplodingHead
2.25 3.Liga na ktorej grasz : SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE : +500 5.Poziom doswiadczenia w PoE : begineer 6.Kilka slow o sobie : informatyk, student, gram w zależności od ligi, niektóre do końca, niektóre przerywam po tygodniach. |
![]() |
1.Scar__Lett
2.Więcej niż bym sobie życzył 3.SC 4.~200 5.beginner 6.Znajomi mi zdziadzieli i nie mam z kim grać :D |
![]() |
1. Pizdóchlastr
2. 20 3. Temp. SC ඞ 4. 1300 5. experienced player 6. Bardzo lubię marnować czas na tej grze komputerowej. Jak mój dps spadnie poniżej 2 oniagilionow to musze podłaczyć się pod kroplówke. Discord: ƤЇЗЯᵭᵿḒἓ#2228 |
![]() |
1:Toxic_Venmar
2:26 3:Sanctum SC 4:2000h 5:Raczej experienced player :) 6:Do tej pory cały czas bez gildii, teraz szukam takowej aby popisać/pogadać/pobiegać mapy z ludźmi bo trochę nuda solo :) Last edited by Pridestalker01#7036 on Jan 9, 2023, 7:55:29 AM
|
![]() |
1.In game name Swierzak
2.Twoj Wiek 35+ 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC) SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo) duzo, gram od bety 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran)ogarniam choć ciągle sie ucze ;) 6.Kilka slow o sobie =] Gram w wolnym czasie, najcześciej wieczorami po pracy i po siatkówce na którą chodzę grać ze znajomymi |
![]() |
1.ArachnoMax
2.25 3.Sanctum SC 4.coś około 700-1200 5.myślę że experienced player 6.Gram wsumie od 2019, gram wyrywkowo jak jest jakaś fajna liga to wbijam i cisne . Lubie podczas poe gadać na dc :D , szukam gildii bo lubię się dzielić i czasami ktoś potrzebuje pomocy innego builda żeby mapke zrobić itp. bo trzeba sobie pomagać :D . Ps. Dopiero wystartowałem na tej lidze (wiem późno dosyć, ale chciałem spróbować bo ciekawa) |
![]() |
1.In game name NowyGnacik
2.Twoj Wiek 29 3.Liga na ktorej grasz ( zawsze nowe ligi od 2-3 lat) 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (powyżej 500 mysle lub wiecej ) 5.Poziom doswiadczenia w PoE beginner's player 6.Kilka slow o sobie = |
![]() |
1.In game name: monsteryo
2.Twoj Wiek : 26 3.Liga na ktorej grasz ( temp. SC/HC): SC 4.Ile godzin masz przegrane w PoE (Okolo): 140h 5.Poziom doswiadczenia w PoE (beginner's/experienced player/veteran) beginner |
![]() |
1.rocketdragon
2.33 3.temp. SC 4.wg. steama na te chwilę: 5443 godziny 5.veteran 6.Jestem fanem ciężkich brzmień, horrorów i dobrej zabawy. W kontaktach międzyludzkich jestem cichym i spokojnym typem osobowości, lubię rozmawiać o wszystkim i o niczym. Chętnie podzielę się swoją wiedzą na temat PoE. Jeżeli chodzi o gry, moją drugą miłością jest Shadowverse, jak ktoś gra to chętnie się zmierzę :) Pozdrawiam! |
![]() |
1.LubS0n
2.24 3.affiction sc 4.na steamie 900h a poza myśle ze z 3k ponad 5.begginer ( wracam po długiej przerwie) |
![]() |