Turkish Corner

Bu arada anlayamadığım bir nokta var.Her kafadan bir ses çıkıyor.Oyun oynanış açısından Hamachi ağıyla Diablo oynar gibi mi? yoksa normal haritada binlerce kişi ile birlikte mmorpg tarzında bir olay mı?
"
johnblaze wrote:
Bu arada anlayamadığım bir nokta var.Her kafadan bir ses çıkıyor.Oyun oynanış açısından Hamachi ağıyla Diablo oynar gibi mi? yoksa normal haritada binlerce kişi ile birlikte mmorpg tarzında bir olay mı?

ikisi de değil. Party yapmadığın sürece oynayan bir başkasını göremiyorsun, böylelikle single player oynamakla eş koşan bir durum oluyor. mmorpg olmadığı için böyle tasarlanmış ki çok daha iyi bir dizayn. Ancak kasabada x zorluk seviyesinde kimler varsa görebilirsin.

Bu arada öldürmeyin şu konuyu arkadaşlar ya, konuşsanıza biraz. Hiç mi sorularınız, paylaşmak istediğiniz anlarınız vs yok ?...
"This is too good for you, very powerful ! You want - You take"
Dostum acil key arıyorum. Gönderebilirsen sevinirim Teşekkürler.
key varsa fazla alabilirim güzel oyun olmuş
fazladan keyi olan var mı ?
varsa betasını görelim bi şunun
hade hayırlısı fazla key varsa cok memnun olurum 5 aydır bekliyorum
4 YILDIR BEKLİYORUM BETA KEY
friend invite gelmedi bana hala gariptir 1 aydan fazladır beta memberım aslında.
kimse var mı? :)
friend invite key'i olan varsa yollayabilir mi?
"
keshberfo wrote:
friend invite gelmedi bana hala gariptir 1 aydan fazladır beta memberım aslında.

Bir kaç arkadaşa da hala gelmedi 3 4 aydır betada olmalarına rağmen şans işi o da :)
FUS RO DAH!

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info