Turkish Corner
selam beyler. ben nemesiste takiliyorum. yardima ihtiyaci olan ya da oyun hakkinda genel olarak konusmak isteyen arkadaslar ekleyebilir genelde her gun oyuna giriyorum.
| |
Arkadaşlar oyunu gördüm indiriyorum böyle oyunları seviyorum Diablo alamamıştım bunu oynamak nasipmiş merak ettiğim şeyler var mesela bu yetenek ağacı cidden fazla büyük acaba karışıklık oluyormu ? Oyun şu anda ücretsiz umarım hep ücretsiz kalır :) Birde oyunda oyuncu sayısı çokmu ? Ben internetten tanıtım videoları inceleme videolarında hiç görmedimde oyuncu falan ondan sormak istedim. Şimdiden teşekkürler :)
| |
Europa dayım Nickim ULucami Marauder'im Level 31 Pm atmanız yeterli
| |
[Removed by Admin]
IGN: CastleM Last edited by Henry_GGG on Mar 9, 2014, 6:06:09 PM
| |
İnsanlar buraya gelmiş ve gitmiş kimse kimsenin yazdığına cevap vermemiş ki genelde insanlar birbirlerinden normalde kaçtığı için burada kaçıyor olmaları garip gelmedi doğrusu :) iyi oyunlar arkadaşlar...
| |
Arkadaşlar benim forum sitemde path of exile bölümü var orda bir topluluk oluşturabiliriz isterseniz ve rahatça konuşabilirsiniz.
Üyelik ücretsizdir.Sitemiz adresi http://seliminyeri.net/forum.aspx ve yakında oyun içi videoda çekicem beklerim. | |
Merhaba arkadaşlar standartta 81 rangerım acaba guild var mı ?
|
|
Bugün oyuna girilmiyor ve de siteye. Firefox üzerinden stealthy kullanınca giriliyor. Başkasının başına geldi mi bu?
Bir tek Türkiye'den mi girilmiyor acaba. Ben buna benzer sorun belirten göremedim henüz. |
|
Herkese merhabalar beraber oynamak isteyen arkadaşlar için IGN:KareMerdane veya forumdan pm atabilirsiniz çok iyi bir oyuncu değilim ama birbirimize yardımcı olabiliriz.
| |
Biz Hep Burdayız
|
|