Turkish Corner
direkt burada paylasmak yerine pm olarak rastgele seçtiğin birine atsaydın keşke :9
|
|
çok zor bir anahtar bulmak için
beta key was passed to me by Bigsamson. a true gamer!
|
|
aslında zor değil.betaya seçilen kişiye zaten 2 tane beta key veriliyor başkalarınıda davet etmesi için.betaya seçilen her kişi bunu yapsa sıkıntı olmaz ama insanlar umursamıyor veya unutuyorlar.
neyse oyun şuan pek parlak gözükmüyor.o yüzden boşuna heveslenmeyin.ben de videoları izleyince epey merak etmiştim.ama 3 saat oynadıktan sonra sildim.çünkü oyun tam olarak multiplayer değil yani bir karakter oluşturuyorsunuz.sonra senaryo etrafında ilerliyorsunuz.görevleri yapıyorsunuz falan.pvp sistemi yok ne bilim dışarı çıkıp mob avlıyorsunuz o kadar.diğer oyuncuları sadece şehirlerde görebiliyorsunuz.dışarı çıktığınızda yalnız başınasınız.e haliyle bir yerden sonra kendini tekrar ediyor ve sıkılıyorsunuz.daracık kapalı zindanlar.10 adımlık haritalar.epey bayıyor.birlikte oynamanın tek yolu parti oluşturup arkadaşınızı partiye almak o kadar. kısacası diablo ile kıyaslanacak gibi değil. Last edited by gspring on Mar 20, 2012, 6:05:26 AM
| |
Varsa inv bende istiyorum
| |
Yaw adamlar features 'a yazmışlar PVP olacak, PVE eventler olacak falan diye. Oyun beta aşamasındayken bazı özelliklerin olmaması normal.
Bu public stress test 'de 3-4 tane pve event de yapılacakmış. Bekleyip göreceğiz. Edit : 4-8 oyunculuk gruplar halinde PVP ve PVE eventler de olacakmış. Last edited by Arecyn on Mar 30, 2012, 9:43:24 AM
| |
Merhaba :)
| |
arkadaşlar bende uzun süredir beta key bekliyorum. Eğer invitation'ı olan birileri varsa bana yollayabilirmi. Güzel gibi görünüyo oyun beklemekten delirmek üzereyim
|
|
I am very Turkish I would very much enjoy a key.
| |
Arkadaşlar yardım edebilecek olan var mı ? Biri benide davet edebilirse çok makbule geçer :)
|
|
Kimse yok mu yahu :(
|
|