Polish Community

Gra robi wrazenie :) dzisiaj troche przy niej przesiedzialem i musze przyznac, ze z kazda minuta podoba mi sie coraz bardziej :) Jak to athcore napisal kiedy bylismy w party - "Nie moge sie od niej oderwac" ;) Trzeba tylko zorganizowac tego TS3 bo wiadomo, ze jest to wygodniejsze niz pisanie podczas rozgrywki.
Mam nadzieje, ze wprowadza tez normalna walute bo kupowanie itemow za orby, scrolle identyfikacji i portali jakos mi sie nie widzi.

Jedyny blad jaki narazie zauwazylem to pojawiajacy sie okresowo pasek szerokosci ok. 1cm przy rozdzielczosci 1280x720, w ktorym gra "rozmazuje sie". Nie wiem od czego to zalezy, czasami jest, a czasami go nie ma. Jutro o tym napisze na forum beta.

Edit: O cos takiego:
http://imageshack.us/photo/my-images/696/screenshot0000.png/
Cromka - Marauder lvl 20 HC League
Last edited by Cromka on Sep 7, 2011, 3:16:41 PM
ja bym chcial zobaczyc jak drzewko wyglada!
Bigstar poprosze o drzewko:)
Wcześniej był link do fragmentu drzewka w flashu, przejrzyj posty.

Edit: Link od BigStara
http://www.sendspace.pl/file/9ebdbcbeb5e3c300eb9d4f4
"For courage you have to pay,
Fear is for free."
Last edited by speth on Sep 7, 2011, 3:59:15 PM
dzieki speth:)
"
tylas wrote:
ja bym chcial zobaczyc jak drzewko wyglada!
Bigstar poprosze o drzewko:)

Zakładam, że z angielskim sobie radzisz:
http://youtu.be/fVKiLhDiZKM
"
Cromka wrote:
Mam nadzieje, ze wprowadza tez normalna walute bo kupowanie itemow za orby, scrolle identyfikacji i portali jakos mi sie nie widzi.

Ale takie właśnie jest założenie i mnie się nawet ono podoba. Nie będzie normalnej waluty pieniężnej. Poczytaj posty Chrisa na ten temat - ma on całkiem ciekawe i nowatorskie pomysły.
ingame: FeelLuckyPunk standard
Unavailable

Unavailable

co do drzewka, czekam co mi GGG odpisze (pisałem) :)
BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35
(Died from a crash...sad Panda :( )
Created on 06.09.2010
Last edited by BigStar on Sep 7, 2011, 5:01:05 PM
Some items in this post are currently unavailable.
Jako, że miałem okazję kogoś z invite'ować zapraszam Pretora3 do gry :)
"
Ugm wrote:
"
Cromka wrote:

Ale takie właśnie jest założenie i mnie się nawet ono podoba. Nie będzie normalnej waluty pieniężnej. Poczytaj posty Chrisa na ten temat - ma on całkiem ciekawe i nowatorskie pomysły.

Moze i masz racje, poprostu musze sie do tego przyzwyczaic. Fakt faktem bedzie to powodowalo, ze nie bedzie to kolejna gra bazujaca na tych samych schematach tylko odznaczajaca sie nowatorskoscia.

A co do MF i opcjach przeznaczonych do tego to wystepuja one w itemach pod takimi postaciami :
a) tutaj Item Rarity:
Unavailable

b) a tutaj Item Quantity
Unavailable
Cromka - Marauder lvl 20 HC League
Last edited by Cromka on Sep 7, 2011, 5:46:29 PM
Some items in this post are currently unavailable.
Dziękuję suppagame, gdy przyjdzie moja kolej - przekażę kolejny klucz komuś innemu.

Pozdrawiam! :)

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info