Polish Community
" Po co Ci niezlinkowany support gem? Po prostu go levelujesz? " Nieprawda. Po prostu może być groźne w późniejszym etapie gry. Szansa na uniknięcie ciosu to bardzo dużo, a wspomaganie się zwykłym armorem to zmniejszenie obrażeń jak już Cię ten cios dosięgnie. Odrobina evasion przydaje się bardzo, poleganie tylko na evasion - tu tkwi problem. ingame: FeelLuckyPunk standard
Some items in this post are currently unavailable.
| |
Jakby ktoś miał jakieś wolne zaproszenie do bety to poproszę podesłać na vagrant1165@gmail.com byłbym bardzo wdzięczny :)
Pozdrawiam. IGN Ambush - Szybciochem
IGN Standard - Szybcioch | |
Tak Ugm po prostu lvluje , z czasem zaczyna brakowac miejsca :) albo znaleźienie dobranych socket linkow z dobrym itemem nie jest takie łatwe.
Jeżeli chodzi o Evasion to tak, na razie ta statystyka kuleje i nikt w HC mode tego nie używa bo to poprostu = dead a w HC 1xdead to o jeden za dużo :) skupiają się tlyko na jak największym armor i HP. Unavailable *one key to rule them all...* IGN PHOEBE Last edited by Dragoniasty666 on Sep 7, 2011, 9:28:04 AM
Some items in this post are currently unavailable.
|
|
dokładnie jak napisali przedmówcy, evasion będzie dobre, ale gdy dodadzą też jakieś inne rozwiązanie do niego...
normalne jest że jak mobek bije cię po ... 400 hp(boss) a masz powiedzmy 316, wsadzisz w evasion, i może cie nie trafi 5 razy... a za szóstym cię machnie za całe hp (i to jest ten problem z evo). Defa jak powiększysz, to dmg spadnie i ten sam boss cie za 50 uderzy, a shield... no tu jest regen, i też w pewnym sensie obniżenia faktycznego dmg na hp. Lumin dodał właśnie drzewko passiv skili w filmie http://www.youtube.com/user/talesoflumin#p/u/0/fVKiLhDiZKM polecam obejrzeć sobie, jeśli język nie jest barierą... powiem szczerze że chciałem (i nawet się dziś zabrałem za to) zrobić w pliku flash aktywne drzewko z opcja,najedziesz i pokazuje skill(opis), ale próbowałem robić screeny, i ani ich nigdzie nie zapisuje, ani nie da się wklepić do painta i zapisać (jest tylko czarne tło). Więc zapewne video będzie jedynym sposobem... jak znajdę chwilę to pomyśle coś więcej BigStar - Ranger [Default] LVL 38 GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 Last edited by BigStar on Sep 7, 2011, 9:35:17 AM
| |
Z tego co czytałem w nastepnym patchu maja to poprawic. HC jest trudniejszy jesli chodzi o poziom rozgrywki czy po prostu jest tylko ten element z jednorazowa smiercia?
"For courage you have to pay,
Fear is for free." | |
" tylko ze śmiercią, reszta jest random... więc ciężko powiedzieć, mobki nie są trudniejsze, ale może być tak że na mapie trafisz na 5 żółtych, a następnym razem na dwa... więc ciężko trudność określić BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
" F8 nie działa? To jest zdaje się hotkey do robienia zrzutu ekranu. Ale takie drzewko byłoby super. Jak jeszcze byłaby możliwość alokowania punktów... Ja na razie alokuje w pamięci ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
" nie spojrzałem F8 xD tylko z klawisza "print screen" czyli standardowego, juz patrze i jak coś biorę się do zabawy :D BigStar - Ranger [Default] LVL 38
GreatStar - Templar [Default] LVL 35 (Died from a crash...sad Panda :( ) Created on 06.09.2010 | |
Panowie ma ktoś jeszcze zaproszenia do bety ?
Mogę zapłacić parę groszy :) piszcie na vagrant1165@gmail.com IGN Ambush - Szybciochem IGN Standard - Szybcioch Last edited by rootpl on Sep 7, 2011, 10:13:55 AM
| |
nie obraz sie root ale gdybym teraz dostal klucz to raczej nie bedziesz pierwszy na liscie , wybieram osoby ktore reprezentuja wiecej niz posty o klucz,
swoj dostalem od ugma , pozniej mialem dylemat bigstar, cromka czy moja dziewczyna , wygral bigstar , nie zebym swojej dziewczyny nie lubil , ale poza graniem niewiele by wniosla do bety PS ZROBCIE SOBIE KOPIE ZAPASOWA KATALOGU Z GRA zaliczylem pada gry z insta brakiem odpowiedzi , pomoglo przekopiowanie plikow :) ====================== win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ Last edited by athcore on Sep 7, 2011, 10:44:37 AM
|