Polish Community
Witam,
Poszukuję osób do startu na nowej lidze (SC) z zamiarem "rushu" w ten weekend. Oczekuję aktywności i owocnej współpracy. Zainteresowanych zapraszam do kontaktu tutaj bądź na skype: hitonomi. Pozdrawiam | |
Hejka, jestem stosunkowo nowym graczem, nie mam klanu, gram solo póki co. Teraz wszedł patch i jakieś zmiany w skrzyni i nowe półki (remove only).
Jak to ugryźć? One znikną, mam przerzucić wszystko z tych remove na te nowe puste? Żeby nie zniknęło czy jak? Jeśli ktoś potrafi pomóc chętnie posłucham wskazówek. Trochę mnie to wkurza bo nie wiem gdzie składować wszystko teraz, żeby przypadkiem nie zniknęło. | |
WItam , te "półki" Ci nie znikną nie ma co sie bać , jednak nie mozesz do nich nic wkladac ;) poprostu skladuja Ci itemy
A do tematu : Szukam Gildi na SC Liga , aktualnie 60 lvl ( shocwave totem) , chodzi ogolnie zeby posiedziec pogadac , porobic mapki , pomagac sobie nawzajem bo strasznie nudno samemu ;) 26 lat Pozdrawiam Kontakt : Templaricks |
|
Jak można obrócić kamerę lub mapę bo któreś z nich mi się obróciło i gubię się w świecie.
| |
Jak można obrócić kamerę lub mapę bo któreś z nich mi się obróciło i gubię się w świecie.
| |
szukam party do rotation map t13 i t14
http://twitch.tv/katmpb
| |
Znajdzie się ktoś na rote mapek t10,11,12,13 ? Jak coś to priv albo ign Berner_Perandus
| |
Szukam Polskiej Gildii
|
|
Szukam gildi lub osoby z ktora mozna pogadac i pograc wspolnie
| |
Witam wszystkich>
Właśnie zacząłem przygodę z Path of Exile. Szukam ludzi do wspólnej gry w PoE. Aktualnie gram Shadow'em pod spell lighting strike. Postać jest na poziomie 66, co pozwala mi narazie robić 2 akt na merciless. Znajdzie się ktoś chętny? PS Aktualnie jestem online Last edited by VeiZyr on Mar 23, 2016, 12:17:41 PM
|