Polish Community

Cześć!
Szukam zgranej ekipy z TSem. Wiek najlepiej 20+. W poe gram już prawie rok, więc coś tam o grze wiem. Przewinąłem się przez wiele składów, ale zawsze byłem świadkiem ich rozpadu z wielu różnych powodów. Jedyne czego chcę uniknąć to fałszywych ludzi, którzy po kilku tygodniach/miesiącach wspólnej gry, dla orbów, czy itemów są gotowi ci napluć w twarz i zignorować, czyt. graczy-kurew. Miałem już niestety z takimi osobami do czynienia.

Reasumując, szukam ludzi, którzy grają dla przyjemności, a nie dla zysku.

W grę wchodzą również wielonarodowe składy, na codzień posługuję się językiem angielskim, więc to nie będzie problem ;)
Ingame: Rippie
Co tam ludziska słychać ciekawego? Jak się Wam ostatnio gra?
Bierzecie udział w eventach?
CASUAL GAMER
...

-------------------
pathofexile.eu.org
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Dec 13, 2014, 4:10:30 AM
Też macie dzisiaj lagi? Gierka cały czas bardzo ładnie mi śmigała, a dzisiaj to nawet po 14fps przy większym ruchu? Są jakieś ogólne problemy czy coś u mnie?
Ja miałem dzisiaj tylko masakryczne desynci przez które kilka razy byłem prawie na defaulcie...
Ingame: Rippie
"
Arteq11 wrote:
Też macie dzisiaj lagi? Gierka cały czas bardzo ładnie mi śmigała, a dzisiaj to nawet po 14fps przy większym ruchu? Są jakieś ogólne problemy czy coś u mnie?

Fakt. było coś takiego!. Strasznie to chodziło.
CASUAL GAMER
Szukam Ekipy do wspolnej farmy mapek i gry;)

wiek 22.
Online o kazdej porze dnia i nocy;]

Kontak w grze TiaHarrible lub gg 295388

pozdrawiam!
Miałem w planach organizację takiej ekipy. Niestety zrezygnowałem przez mój brak czasu na "częstą" grę.
Jestem zmuszony więc grać sam - na wyrywki.
CASUAL GAMER
Last edited by Gicu#5524 on Mar 24, 2013, 7:15:35 PM
Witam szukam chętnego do bezstresowej farmy mapek, najlepiej tanka (mara z okrzykiem) który mogłby agrować/tankować moby sam jestem rangem 78 lvl, posiadam sporo rarity found i razem możemy wybrać się po skarby:). Mile widziani starsi osobnicy :), komunikator głosowy oraz uczciwość. Jestem online często i gęsto ING: KrwawaBladz
Cześć,

szukam chętnych do gry w Hardcore League. Sam w sumie dość niedawno zacząłem (lvl 47 HC ranger). Jestem "starszym" graczem przed 40tką, który lubi wieczorami podnieśc sobie ciśnienie grając na HC.

Jeżeli ktoś szuka partnera do gry na HC, dajcie znać na PM.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info