Polish Community
Jimo, ale Blessed Orb jest chyba do plusów, a mi chodzi o bonusowe statystyki, bo mam 50% zredukowaną manę i chcę się tego pozbyć.
| |
" no to tylko chaos xD innej opcji nie ma ^.- Europe-Poland :D MrJim Ranger 82lvl physical-build MrJimo Templar 59lvl support-build Last edited by jimomateusz on Feb 15, 2013, 4:01:39 AM
|
|
już nieważne
Last edited by yo_mama on Feb 14, 2013, 6:21:53 PM
| |
" Ja bym nawet w przypadku tej gry powiedział co mają ustawienia grafiki do fpsów... ;) Minimalne czy maksymalne ustawienia graficzne - bez różnicy, jest masa rzeczy w tej grze która zaniża klatki nawet do 10, przez co czasami na mapach nie idzie grać, a szczególnie z losowym składem w którym np. ktoś używa umiejętności przyzywania szkieletów, chodź na mapach nie gram z losową ekipą to jednak przekonałem się nie raz podczas farmienia. | |
Do oficjalnego wydania powinni poprawić optymalizację :D. W każdym razie sam się dziwię że POE chodzi mi tak płynnie, a w party nie gram więc jak dla mnie jest ok ;).
O hai :D
| |
Zaraz Foxeye wyskoczy z tekstem że najlepsza optymalizacja to:
------------------- pathofexile.eu.org diablo1.ovh.org Diablo 1 Mod http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Dec 13, 2014, 4:18:52 AM
| |
a jak format to format xD
Europe-Poland :D MrJim Ranger 82lvl physical-build MrJimo Templar 59lvl support-build Last edited by jimomateusz on Feb 15, 2013, 2:55:54 PM
|
|
Ba, format lekarstwem na wszystko ;D
| |
Witam.
Od kilku dni szukam odpowiedzi na pytanie i nie jest łatwo. Buduję postać Lightning Templar + totem i teraz rodzi się pytanie: Przykładowo używam Arc gem, w drzewku pasywnym biorę elemental damage +10% oraz lightnig damage +10%, czy te moce będą podnosić obrażenia od Arc gem tzn czy sumują się czy tylko jedna z nich działa na obrażenia od piorunów? |
|
" Akurat masz szczęście bo tez mam takiego templara ^^ oby dwa dodają dps , oby dwa dodaj dps ale się nie sumują , Liczy to się tak Bazowy dps + ele dmg + light dmg (mniej więcej ) Europe-Poland :D
MrJim Ranger 82lvl physical-build MrJimo Templar 59lvl support-build |
|