Polish Community
Dzięki. Wspaniała wiadomość.
Zaczynamy od 4 na start tak? Czyli jak ja mam 17 to kupiłem 13. Więc powinienem dostać kolejnych 2. HA! Elegancko akurat się przyda. Last edited by d0mi3l on Jan 25, 2013, 9:25:20 AM
| |
" Właśnie nie wiem czy przypadkiem nie zaczynamy od 3 (sam kupiłem kilka zakładek więc dokładnie nie pamiętam, ale też nie łapię się na gratisy :( ) Jeśli masz obecnie 17 zakładek to kupiłeś 14 na każde 5 kupionych zakładek jedna gratis, więc co prawda nie 3 ale za to 2 gratisowo dostaniesz :) chyba że w czymś się pomyliłem 'Cause Im in Beast Mode
|
|
Dajcie keya plz <rotfl>
Brakuje mi tego xD PS: Zapraszam do dyskusji na temat pomysłów podanych przeze mnie lata <lol> temu. Dokładnie tutaj :) http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/56529 | |
" Cholera, źle zrozumiałem wiadomość. Rzeczywiście 2. ;] | |
Witam. DOsyc czesto mam blad "bad location" podczas wchodzenia na nowa mape. wywala klienta i musze odkrywac od nowa. ktos moze wie co z tym poradzic ?
| |
" Błąd jeszcze występuje ? Jeśli tak to: UWAGA, DRASTYCZNA METODA Odinstaluj grę, pobierz klienta i pozwól grze pobrać się na nowo. Oznaczać to będzie że raczej w przeciągu 2-3 godzin nie pograsz, zatem warto sobie rozplanować dzień a komputer zostawić włączony na pobieranie ;) To raczej powinno pomóc. Mi taki błąd o "bad location" jeszcze nigdy się nie trafił, czy to w CB czy w OB. 'Cause Im in Beast Mode
|
|
Wczoraj już 60 lvl... myślałem że będzie trudniej, a tutaj wychodzi na to że w max 2 tygodnie można będzie osiągnąć lvl cap i z tym nic nie zrobili na open bete pff ;)
| |
Jak za 2 tygodnie ktoś osiągnie Cap, to wyślę Ci pocztą skrzynkę wódki. ;)
Aktualnie najwyższy level moba to 75, więc po tym poziomie zaczyna się naprawdę niezła jazda żeby wybić się na kolejny. Wbicie czegokolwiek powyżej 86 będzie wymagało bardzo dużo czasu. | |
"Weź pod uwagę to ze im wyższy clvl tym więcej potrzebujesz expa na jego zdobycie. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
Może nie będzie takiej bidy, jeśli działa to podobnie jak w Closed Beta - po przejściu ostatniego aktu wracasz do I, z wyższym poziomem trudności.
|