Polish Community
hej
wymienie się kluczmi - mama Dota 2 a chciałbym mieć PoE pozdr | |
"A ostatnio na pewnej stronie rozdawali 10 000 kluczy do tej gry - gra średniak, zdecydowanie lepsza oprawa niż w wiadomo czym ;) | |
Królestwo za klucz! :D Co chwilę odswieżam, patrzę na timer i nic :P
|
|
Oddam klucz do Bety osobie, która napisze pm do mnie wraz z krótką motywacją, dlaczego to właśnie jemu mam ten klucz dać.
Dlatego tak robię, aby wykluczyć gimbusów i innych buraków, którzy pograją chwilę i przepadnie ów pajac lub będą narzekać. Wybrańca poinformuję na tym forum i po przez pm. Last edited by d0mi3l on Nov 28, 2012, 6:37:27 PM
| |
" ShekaSIO sprawdź pocztę. Prezent na andrzejki. :D | |
" To nie narzekanie Noktis tylko luzna refleksja. Osobiście wolałbym system gildii od początku open , aniżeli PvP. Z tego co zauważyłem mało ludzi korzysta teraz z PvP. A zaprzeczyć nie możesz, że grało by się znacznie ciekawiej gdyby istniały klany czy jak tam to zwał. | |
Mi by wystarczył czat taki jak na Battle.net (ten stary B.net) Czyli odpalasz grę i lądujesz na odpowiednim kanale BN, gdzie możesz pogadać z innymi ludźmi.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
| |
Nerka za klucz!
|
|
Mam do rozdania 1x klucz do bety PoE !!
Kto pierwszy napisze mi na PW ten dostanie. Temat wiadomości: Kluczyk Klucz Rozdany. - Can I ask you for the hand of your daughter? - What, you do not have your own hand - joked father - I have, but it is already tired. - Replied the candidate seriously. Last edited by niko7178 on Dec 2, 2012, 4:06:23 AM
| |
Jak ktoś jest tak dobry by dać mi klucz lub mojemu koledze (sudokor5) to proszę wysłać albo mu, ponieważ chcemy razem zagrać.
|