Polish Community

Natomiast ja bym chciał się jeszcze dowiedzieć na temat zakładki charges w profilu postaci. Ktoś może mnie oświecić? Pozdrawiam.
"
d0mi3l wrote:
Natomiast ja bym chciał się jeszcze dowiedzieć na temat zakładki charges w profilu postaci. Ktoś może mnie oświecić? Pozdrawiam.

Zakładka Charges w profilu postaci wskazuje ci obecny limit konkretnych Charges, a także efekty będące bonusami wynikłymi z ich posiadania. Dodatkowe Charges i dodatkowy drugi efekt dla każdej z nich może być odblokowany przy pomocy Passive Skill Tree, a także odpowiednich przedmiotów Unique.
Last edited by Skelecross#0407 on Oct 20, 2012, 4:08:28 PM
Ok, ale co to jest to charges?
"
d0mi3l wrote:
Ok, ale co to jest to charges?

Charges są to poziomy bonusów zdobywane przy używaniu wybranych umiejętności / przedmiotów Unique, mające stopniowane efekty pasywne oraz efekty aktywne związane z danymi umiejętnościami.
Jeszcze nic takiego nie znalazłem.
Dzięki. Za krótko gram by to wszystko znać. Pozdrawiam.
"
d0mi3l wrote:
Jeszcze nic takiego nie znalazłem.
Dzięki. Za krótko gram by to wszystko znać. Pozdrawiam.
a który masz poziom i jaką postacią grasz?
Dualist 20lv. default - z hardcore przeszedłem.
Witam, dopiero czekam na klucz do bety, pozdrawiam fanów PoE, i mam nadzieje że się niebawem zobaczymy w grze
akt III nowy screen
Paput, po co to zamieszczasz? Przecież to jest główny news na forum. To jest nic innego jak tylko zdjęcie. Tu nie ma nic do tłumaczenia, żeby było trzeba to osobno wsadzać na subforum polskojęzyczne.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info