Polish Community

panowie grał ktoś może w Drakensang Online?

jak w porównaniu z naszym PoE ta gra wypada?
nie popieram placenia za gre ktora miala byc darmowa. z tego co udalo i sie wyczytac to tworcy mieli pod koniec roku otworzyc gre dla wszystkich. a wie moze ktos kiedy ma to nastapic ??
W Drakensang Online jest kolorowo, bajkowo i arcadowo. W PoE jest poważnie, mrocznie, hardcorowo. Zależy co kto lubi :)
Witajcie rodacy ! :)
Mam na imie Adrian, gram Shadow
mam 38 lvl obecnie

Ciągle szukałem kontaktu z polakami, w końcu znalazłem.
Dużo osób gra regularnie?

Ja gram w deflaut.

Chciałbym was prosic o ocenienie mojego buildu.

Gram shadow, skille pasywne inwestuje w ES i evasion, kryta oraz daggers dmg.

Póki co korzystam z życia oraz ES, ale jak bede juz gotowy chcialbym uzyc node ktory nasze zycie zmienia w 1, a dodaje 50 % ES.
Mam takie pytanie. Oplaca mi sie teraz dawac w incerase max ES 8%?
Czy lepiej najpierw zdobyc duzo ES w eq, i dopiero, wtedy 8 % to juz bedzie troche.
Szczerze mowiac wzoruje sie na nim
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/49579

Kto mi wytlumaczy co to np. Frenzy Charges ?

a kim wy gracie ? jaka liga ?
szukam polakow do robienia questow, expienia i dropu.

Obecnie jestem w akcie 2 - cruel.

Powodzenia rodacy !
Kto wie co daje 'extra charakter slot' - do kupienia w sklepie za 30pkt ? chodzi o miejsca w ekwipunku i czy to jedna kratka czy cala linia?
akt III

"
alkinson wrote:
Kto wie co daje 'extra charakter slot' - do kupienia w sklepie za 30pkt ? chodzi o miejsca w ekwipunku i czy to jedna kratka czy cala linia?

dodatkowy slot na postać, czyli zamiast tych 25 masz 26 postaci możliwych do stworzenia
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
aha! dziekuje.

I jeszcze jedno pytanie. czy ptak kiwi moze nosic przedmioty albo/i je sprzedawac ? czy ma jakas inna funkcje ?
"
paput wrote:
akt III

WoW ! Już nie mogę się doczekać. Wiadomo coś kiedy wystartuje ?
Ma funkcje czysto kosmetyczną. Jest od łażenia za tobą i tylko tyle.
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info