Polish Community
|
panowie grał ktoś może w Drakensang Online?
jak w porównaniu z naszym PoE ta gra wypada? |
|
|
nie popieram placenia za gre ktora miala byc darmowa. z tego co udalo i sie wyczytac to tworcy mieli pod koniec roku otworzyc gre dla wszystkich. a wie moze ktos kiedy ma to nastapic ??
|
|
|
W Drakensang Online jest kolorowo, bajkowo i arcadowo. W PoE jest poważnie, mrocznie, hardcorowo. Zależy co kto lubi :)
|
|
|
Witajcie rodacy ! :)
Mam na imie Adrian, gram Shadow mam 38 lvl obecnie Ciągle szukałem kontaktu z polakami, w końcu znalazłem. Dużo osób gra regularnie? Ja gram w deflaut. Chciałbym was prosic o ocenienie mojego buildu. Gram shadow, skille pasywne inwestuje w ES i evasion, kryta oraz daggers dmg. Póki co korzystam z życia oraz ES, ale jak bede juz gotowy chcialbym uzyc node ktory nasze zycie zmienia w 1, a dodaje 50 % ES. Mam takie pytanie. Oplaca mi sie teraz dawac w incerase max ES 8%? Czy lepiej najpierw zdobyc duzo ES w eq, i dopiero, wtedy 8 % to juz bedzie troche. Szczerze mowiac wzoruje sie na nim http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/49579 Kto mi wytlumaczy co to np. Frenzy Charges ? a kim wy gracie ? jaka liga ? szukam polakow do robienia questow, expienia i dropu. Obecnie jestem w akcie 2 - cruel. Powodzenia rodacy ! |
|
|
Kto wie co daje 'extra charakter slot' - do kupienia w sklepie za 30pkt ? chodzi o miejsca w ekwipunku i czy to jedna kratka czy cala linia?
|
|
|
akt III
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
" dodatkowy slot na postać, czyli zamiast tych 25 masz 26 postaci możliwych do stworzenia IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
|
|
|
aha! dziekuje.
I jeszcze jedno pytanie. czy ptak kiwi moze nosic przedmioty albo/i je sprzedawac ? czy ma jakas inna funkcje ? |
|
" WoW ! Już nie mogę się doczekać. Wiadomo coś kiedy wystartuje ? |
|
|
Ma funkcje czysto kosmetyczną. Jest od łażenia za tobą i tylko tyle.
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
|
|