Polish Community

a czy strona musi byc wlaczona czy nie musi ??? zeby mnie wylosowali
Noktis już Ci napisał. Jak Cię wylosują to dostaniesz info na prywatny email. Oglądanie strony czy bycie zalogowanym nie ma znaczenia. Od razu jednak mówię żeby się nie podniecać bo ludzie czekają tygodniami a nawet miesiącami.
panowie grał ktoś może w Drakensang Online?

jak w porównaniu z naszym PoE ta gra wypada?
nie popieram placenia za gre ktora miala byc darmowa. z tego co udalo i sie wyczytac to tworcy mieli pod koniec roku otworzyc gre dla wszystkich. a wie moze ktos kiedy ma to nastapic ??
W Drakensang Online jest kolorowo, bajkowo i arcadowo. W PoE jest poważnie, mrocznie, hardcorowo. Zależy co kto lubi :)
Witajcie rodacy ! :)
Mam na imie Adrian, gram Shadow
mam 38 lvl obecnie

Ciągle szukałem kontaktu z polakami, w końcu znalazłem.
Dużo osób gra regularnie?

Ja gram w deflaut.

Chciałbym was prosic o ocenienie mojego buildu.

Gram shadow, skille pasywne inwestuje w ES i evasion, kryta oraz daggers dmg.

Póki co korzystam z życia oraz ES, ale jak bede juz gotowy chcialbym uzyc node ktory nasze zycie zmienia w 1, a dodaje 50 % ES.
Mam takie pytanie. Oplaca mi sie teraz dawac w incerase max ES 8%?
Czy lepiej najpierw zdobyc duzo ES w eq, i dopiero, wtedy 8 % to juz bedzie troche.
Szczerze mowiac wzoruje sie na nim
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/49579

Kto mi wytlumaczy co to np. Frenzy Charges ?

a kim wy gracie ? jaka liga ?
szukam polakow do robienia questow, expienia i dropu.

Obecnie jestem w akcie 2 - cruel.

Powodzenia rodacy !
Kto wie co daje 'extra charakter slot' - do kupienia w sklepie za 30pkt ? chodzi o miejsca w ekwipunku i czy to jedna kratka czy cala linia?
akt III

"
alkinson wrote:
Kto wie co daje 'extra charakter slot' - do kupienia w sklepie za 30pkt ? chodzi o miejsca w ekwipunku i czy to jedna kratka czy cala linia?

dodatkowy slot na postać, czyli zamiast tych 25 masz 26 postaci możliwych do stworzenia
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
aha! dziekuje.

I jeszcze jedno pytanie. czy ptak kiwi moze nosic przedmioty albo/i je sprzedawac ? czy ma jakas inna funkcje ?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info