Polish Community

Ja jestem z losowania.

Miałem również założone drugie konto które także zostało wylosowane, a z racji, że mój kumpel grać nie chciał to oddałem jednemu z was, który czekał rok.
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
Last edited by miciek#6551 on Aug 15, 2012, 4:55:13 AM
Kurde, też bym chętnie pograł :]
Grałem chwile jak był open weekend, ale nie maiłem wtedy za dużo czasu. Spodobała mi się ta gra i to bardzo, może ktoś ma na zbyciu klucz ? :)
Chętnie przyjme klucz i bede bardzo wdzieczny jezeli znajdzie sie tak dobra osoba, ktora ma jeden na zbyciu :) Pozdrawiam
ludzie, dłużej od was czekaj i nie płaczą:\ Bądź cierpliwy:)
Hej all, jak by ktoś (całkiem przypadkiem) posiadałby klucz i byłby mu zbędny, chętnie się nim "zaopiekuję".

Lecz póki co, trzeba czekać i liczyć na fart :P
Ja też chętnie przyjmę jeden ;)
Nie wiecie kiedy open beta bo nie mogę się doczekać xD
a na klucz niema co liczyć ;p
Widzę, że na krajowym rynku mamy tyle samo plebsu, co za granicą. Nie rozumiem takiego biadolenia - ludzie czekają i rok czasu, a ci mniej cierpliwi, najzwyczajniej w życiu płacą te 10 dolarów.

Sorry, ale trzeba być debilem, aby w taki sposób skamleć o beta key. Polacy od zawsze byli naiwnie dziecinni :)

Mam pytanie do zaawansowanych beta testerów. W jednym filmie ''Build of the Week'' gościu podlinkował teleport do totemu - efekt był ciekawy i tu moje pytanie. Czy da się pod teleport podłączyć traps (pułapki/miny Shadowa)?
Last edited by Logytaze#5030 on Aug 17, 2012, 1:50:30 PM
Ludzie skończcie z tym "poproszę o klucz beta bo gra fajna", nikt normalny nie da tak za free klucza, myślicie że ludzie mający za dużo kluczy szukają was po forach?? xD
Do mojego wcześniejszego pytania dołączam następne:

Czy gem ''Iron Grip'' i umiejętność pasywna ''Iron Grip'' to to samo? Czy są one kumulowane? Czy jest sens posiadać zarówno pasyw jak i gem?
Last edited by Logytaze#5030 on Aug 18, 2012, 6:39:45 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info