Polish Community

@BaddyGo algorytm generowania kluczy jest zawarty w silniku strony do którego mają dostęp tylko pracownicy GGG więc nie można zrobić generatora kluczy. Poza tym jak chcesz to mogę ci załatwić bonus w postaci bana za tego typu posty i wprowadzanie użytkowników w błąd.

@paput ale gdzie kupiłeś, nie masz rangi "wspierającego"
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Jul 3, 2012, 12:35:31 PM
normalnie na stronie Path of Exile za 10 USD
moze dlatego że jeszcze nie zacząłem grać?;(
"
Noktis wrote:

Noktis, nie piekl się. Za najtańszy "zestaw" jest klucz, ale nie ma żadnej rangi.
Last edited by Skelecross#0407 on Jul 3, 2012, 1:18:49 PM
ja byłbym bardzo wdzięczny za kluczyk PoE, mogę w zamian oddać konto do innej gry. Pozdrawiam
"
Skelecross wrote:
"
Noktis wrote:

Noktis, nie piekl się. Za najtańszy "zestaw" jest klucz, ale nie ma żadnej rangi.

No tak zestaw "Supporter" kosztuje $15, w sumie to i dobrze że wykupienie klucza za $10 nie daje żadnej rangi.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
35 zł to nie jest mało jak za betę i darmowa grę w przyszłości, niektórzy wolą ściągnąć grę niż kupić...
Coś im wolno idzie z tymi patchami :)
"
mat wrote:

Aż tu któregoś dnia, już niedługo...

To tak na poprawę nastroju, bo widzę, że ostatnio atmosfera była tu lekko nerwowa.

Pozdrawiam :)
"
misza2909 wrote:
"
mat wrote:

Aż tu któregoś dnia, już niedługo...

To tak na poprawę nastroju, bo widzę, że ostatnio atmosfera była tu lekko nerwowa.

Pozdrawiam :)

Ja nie wiem co wam tak do pośpieszania tego. Wolicie 2-3 większe patch'e a potem open betę, czy 20 malutkich wydawanych co 3-4 dni? Dla mnie to, że długo to tworzą to tylko powód do optymizmu. Można mieć nadzieje, że patch będzie napakowany content'em.
panowie gdzieś mi uciekło, ile aktów liczy beta?

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info