Polish Community
miciek, podziel się fartem :D
| |
Hehe, chętnie! :D
Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
| |
O godzinie 2:00 w nocy będzie mógł każdy pograć, więc rozgrzewajcie ręce panie i panowie ;D
|
|
Z tymi kluczami to tania sprawa jakby ktoś chciał. Na Allegro chodzą czasem po 5 lub 10zł. Dziś sprawdzę, czy w ogóle warto grać w to zerżnięte z Diablo cudo. Po screenach nie widzę różnicy, poza oczywiście grafiką.
Hell Yeah!
| |
ja jestem wielkim fanem Diablo mam obydwie części i czekam na 3 ale PoE jest czymś naprawdę super oglądając filmiki z gry także nie mogę się doczekać jutra a i betka by się przydała:)
| |
" Kluczy nie warto kupować dlatego, że nie długo będzie Open Beta a za 3 godziny stress testy i będziecie mogli przetestować ;) |
|
" Wiem, dlatego nie kupowałem, choć to śmieszne pieniądze. I tak czekam tylko na D3 :) Choć przez lagi zrobi nam się pewnie turówka, patrząc na zainteresowanie... Hell Yeah! Last edited by Silverun on Mar 30, 2012, 4:21:06 PM
| |
hmm a wie ktoś może kiedy będzie można się spodziewać jakiejś open bety? (nie chodzi mi oczywiście o te 2-3 dni testów tylko o normalną open bete) bo na otwarcie gry na "stałe" to jeszcze będzie trzeba raczej poczekać :( Dotarł ktoś do takowego info? :)
| |
" Wprost przeciwnie. Od kiedy znana jest data premiery Diablo3, patche wchodzą tempem iście ekspresowym. 0.9.9 wedle plotek wejdzie ok. 20.04.2012 a 1.0, czyli (chyba) open beta, przed premierą D3. Hell Yeah!
| |
Gierka świetna :) nic tylko czekać na open Bete :D lub kluczyk. Tylko nurtują mnie 2 pytania czy graczy można spotkać tylko w mieście? oraz jak to jest z PVP? czy jest coś takiego dostępne czy gra opiera się tylko na biciu mobków?
|