Polish Community
Jak to wyczerpuje?
Poza tym kto powieział, że po wersji 0.9.9 musi być 1.0.. zawsze może przejść w 0.9.10 :x | |
Myślę, że inaczej by to skalowali, gdyby mieli jeszcze dodatkowo przedłużać fazę zamkniętej bety. Poza tym z tego co mi wiadomo prace nad elementami zaplanowanymi na otwarcie bety, są w dość zaawansowanym stanie. Mam wrażenie, że najpóźniej w wakacje dostęp zostanie otwarty. Ostatnio odbyły się testy serwera pod względem zwiększenia ilości zalogowanych kont.
Po wersji 0.9.9 nie będzie wersji 1.0. 0.7.0: The first version of Milestone 7. This was the version that added the Witch to the Alpha realm. We set up a ladder for this version and watched our testers compete. 0.7.1: An update to Milestone 7 that occurred several days later to address bugs found in the initial release. 0.7.2: A subsequent update that fixed a number of balance issues. This is the current alpha version. 0.8.0: Milestone 8, a major update that we’re working on at the moment. It’ll add Act Two, the Duelist and several months of improvements. We’re hoping to add a lot more community members to this series. 0.8.1 onwards: Updates to Milestone 8 that fix bugs/balance issues and add new features (10-12 updates planned). 0.9.0: Closed Beta 0.10.0: Open Beta 1.0.0: Initial Release 1.0.1: Bug fixes to released version 1.1.0: First major feature update to initial release. 2.0.0: Our first expansion Na chwilę obecną, data wypuszczenia wersji 0.10.0 wciąż jest oznaczona jako "wczesny 2012". Last edited by Skelecross on Mar 22, 2012, 6:18:54 PM
|
|
To dobrze wiedzieć :) W sumie myślałem, że gdzieś była jakaś mapa rozwoju którą przeoczyłem. Ale jak już testują serwery, to teraz już tylko chyba faktycznie ostatnie poprawki przed otwarciem.. i oby bo z tego co widzę po gameplayach całkiem fajnie wygląda układ skili :)
A wiadomo coś może, czy po otwarciu będzie więcej aktów? Czy to dopiero ewentualnie w pełnej wersji? Edit: O, czyli jednak przeoczyłem mape rozwoju ^^ No ale to też nadal nie wyklucza możliwości zaistnienia 0.9.10 przed wersją 0.10 ^^ Choć faktycznie już bliżej niż dalej :) Last edited by eTo_PL on Mar 22, 2012, 6:17:13 PM
| |
Obecnie jest tworzony trzeci akt. W momencie otwarcia bety gracze uzyskają dostęp do części tego aktu. Reszta trzeciego aktu pojawi się później.
Drzewko pasywnych umiejętności ciągle ulega pewnym zmianom. Last edited by Skelecross on Mar 22, 2012, 6:26:18 PM
|
|
mam klucz! :D
|
|
Farciarz :)
| |
Zorganizowałem kolejny konkurs w którym są do wygrania klucze do bety gry Path of Exile można wygrać w konkursie na http://pathofexile.eu.org/ Więcej szczegółów na temat konkursu znajdziecie pod tym adresem:
http://pathofexile.eu.org/topic/158/konkursy-z-kluczem-do-bety/#p1996 http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Mar 23, 2012, 3:16:22 AM
| |
FRfauCku-Uigreka6gie-23MDV-3osiemceDP
powodzenia ign: Ron
| |
rozgryzlem kod szybko, ale ja juz swoj mam :P xswoja droga... robia trzeciact? fajnie, ale te trzy acty to zdecydowanie za malo, ja juz pierwszy drugi raz koncze praktycznie i gra mi sie zaczyna nudzic :/ po prostu robienie w kolko tego samego na coraz mocniejszych potworach jest nudne ^^
Sorry for my bad english.
| |
Last edited by jorvis231 on 24 marca 2012 11:06
Last edited by jorvis231 on Mar 24, 2012, 6:06:09 AM
|