Polish Community

A ja właśnie wygrałem kluczyk w konkursie ^^ ściągam PoE ;D
invite friend ponoc dziala, jesli ktos ma na zbycie jednego invita i/lub szuka kogos by wspolnie pograc w takim razie podnosze reke w gore
no też bym chętnie pograł a tu automat daje klucze ludziom co stworzyli konto i się więcej nie zalogowali -.-
siemka ;] sluchajcie chcialbym zamienic swoje konto poe na jakies konto w world of tanks, interesuja mnie jakis wyzszo tierowy czolg (najlepiej arta) lub dobry premium lub przelejesz mi golda jako prezent

i nie myslcie ze jestem chciwy bo dodatkowy klucz do poe dalem na tym forum za friko

zainteresowani pisac na gg 11811631
Moge dać konto na WoT mam tam pierwszego heavy tanka od USA i pare innych słabszych. Żadnego premuim niestety jak jesteś zainteresowany to PM me nie mam gg.
Witam. Jeśli znajdzie się dobra dusza która ma na zbyciu jeden kluczyk bym był wdzięczny, więc jeśli ktoś mógłby podesłać kluczyk na pm bardzo dziękuje :)
Nie ty jeden :)
"
Dinaeel wrote:
Ups, przegapiłem trochę :D A młodszy brat by się zaślinił i piwo pod nos podstawił żeby też potestować :]

Jak tylko otrzymam friend invite'y podeśle kluczyk do Ciebie, ale musisz mi dokładnie opisać reakcję brata ;D

btw. do tych którzy już od chwili są w becie: Czy inv'y przychodzą na pocztę po prostu w postaci klucza?
Too awesome for display.
"
samozwaniec wrote:
Czy inv'y przychodzą na pocztę po prostu w postaci klucza?
Otrzymujesz informacje na maila przypisanego do konta, że na stronie w profilu masz klucz do rozdania.
Wielkie dzięki dla barakudy za klucz :)

In exile, I have tried to profit by the past and prepare for the future.
Last edited by ntrz on Mar 6, 2012, 10:57:14 AM
Jak by jakaś osoba miała klucz do oddania albo na wymianę za Aion + gold pack to PM. Dziękuje bardzo.
Last edited by Wolin on Mar 6, 2012, 11:19:01 AM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info