Polish Community
A ja właśnie wygrałem kluczyk w konkursie ^^ ściągam PoE ;D
| |
invite friend ponoc dziala, jesli ktos ma na zbycie jednego invita i/lub szuka kogos by wspolnie pograc w takim razie podnosze reke w gore
| |
no też bym chętnie pograł a tu automat daje klucze ludziom co stworzyli konto i się więcej nie zalogowali -.-
| |
siemka ;] sluchajcie chcialbym zamienic swoje konto poe na jakies konto w world of tanks, interesuja mnie jakis wyzszo tierowy czolg (najlepiej arta) lub dobry premium lub przelejesz mi golda jako prezent
i nie myslcie ze jestem chciwy bo dodatkowy klucz do poe dalem na tym forum za friko zainteresowani pisac na gg 11811631 |
|
Moge dać konto na WoT mam tam pierwszego heavy tanka od USA i pare innych słabszych. Żadnego premuim niestety jak jesteś zainteresowany to PM me nie mam gg.
| |
Witam. Jeśli znajdzie się dobra dusza która ma na zbyciu jeden kluczyk bym był wdzięczny, więc jeśli ktoś mógłby podesłać kluczyk na pm bardzo dziękuje :)
|
|
Nie ty jeden :)
| |
" Jak tylko otrzymam friend invite'y podeśle kluczyk do Ciebie, ale musisz mi dokładnie opisać reakcję brata ;D btw. do tych którzy już od chwili są w becie: Czy inv'y przychodzą na pocztę po prostu w postaci klucza? Too awesome for display.
|
|
"Otrzymujesz informacje na maila przypisanego do konta, że na stronie w profilu masz klucz do rozdania. Wielkie dzięki dla barakudy za klucz :) In exile, I have tried to profit by the past and prepare for the future. Last edited by ntrz on Mar 6, 2012, 10:57:14 AM
| |
Jak by jakaś osoba miała klucz do oddania albo na wymianę za Aion + gold pack to PM. Dziękuje bardzo.
Last edited by Wolin on Mar 6, 2012, 11:19:01 AM
|