Polish Community
Zawsze można pomóc szczęściu :) Mi się dziś udało :D
|
|
i gratki :)
tak sobie siedze i patrze na ten timer to sie czuje jak idiota :P | |
Na timera nie liczył bym :P... ja też tak nie dawno sie zarejestrowałem a już mam 3 klucz :P... 1 dostałem za częste odświeżanie forum z nadzieją że ktoś wklei klucz a teraz juz dostałem 2 intive friends :P...
| |
Forum sprawdzam - zauwazylem wlasnie, ze zdarzaja sie osobty ktore bez zadnych debilnych "konkursow" wklejaja klucze. Kiedys moze mi sie poszczesci :)
| |
Konkursy są generalnie banalne :P.. No bynajmniej wieksza większość :P.. a ci co wklejają klucze po prostu bez żadnego konkursu to bardzo cięzko złapać .... Trzeba odświeżać forum przez cały czas^^
| |
No nic, jutro tez jest dzien ;) przez noc tez pare timerow przejdzie :P
| |
Ladnie powiedzial ktorys z przedmowcow, wczesniej bedzie otwarta beta:)
| |
Ladnie powiedzial ktorys z przedmowcow, wczesniej bedzie otwarta beta:)
| |
Sie macie ludzie?
Przez długi czas nie zaglądałem tu, po czym okazało się, że dostałem invite. Drugi klucz free. Ponieważ nie mam co zrobić z dodatkowym kluczem, więc chętnie go komuś dam. Widzę, że jest tu was dużo, dlatego nie wiem jak rozstrzygnąć komu dać klucz. PS ogólnie z losowaniem jest do dupy, bo wiele osób dostaje klucze i z nich nie korzysta, tak jak było to w moim wypadku. Jedynie z nudów tu zajrzałem. Last edited by marq888 on Feb 21, 2012, 1:24:19 PM
| |
Klucz rozdany, dziękuje dobranoc.
|