Polish Community

Po moim poście w tym temacie dostałem aż 2 klucze do Bety, za co bardzo dziękuję użytkownikowi mat i Silvero. Jeden klucz mi pozostał, więc jeśli Silvero i mat nie będą mieli nic przeciwko to oddam go komuś z forum. Pooglądam profile i zobacze kto najbardziej zasługuje na ten kluczyk. Jeszcze raz bardzo dziękuję tym dwóm użytkownikom.
Kocham was wszystkich ze Szwecji, mogę zmienić blond dziewczynę z beta klucz
Wytłumaczy mi ktoś jedną rzecz w drzewku passiv skillów? A mianowicie jak odblokować kółeczka w moim przypadku maruaderem które dają +10 dexterity , int itp. Tzn chodzi mi dokładnie o te samotne kółeczka przy tych okręgach z twarzami - nie ma do nich żadnych połączeń i nawet jeśli odblokuje wszystkie kółeczka naokoło to te nadal zostają dla mnie niedostępne.
Klucz zorganizowany we własnym zakresie. Koniec imprezy.
Siemaszka!
Jeśli ktoś dysponuje wolnym kluczykiem do bety chętnie się zaopiekuję. ;p Będę wdzięczny bardzo, bardzo ;)
Pozdrawiam!
Afterdeath is full of loopholes.
dam klucz szczególy w temacie "dam klucz!"
Witam. Ma ktoś przypdakiem wolny klucz do bety? :)
Witam wszystkich , od dosc dawna czekam na klucz aby zasilic polska armie w tej grze jednak nadal nic , jesli ktos mialby jakikolwiek zbedny byłbym niezwykle wdzięczny .
Pozdrawiam serdecznie
I just wanted beta key ....

bye bye

hello diablo3 .
Oddam klucz osobie, która czeka nadłużej(najwcześniej zarejestrowane konto). Na zgłoszenia czekam do godziny 20.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info