Polish Community
Po moim poście w tym temacie dostałem aż 2 klucze do Bety, za co bardzo dziękuję użytkownikowi mat i Silvero. Jeden klucz mi pozostał, więc jeśli Silvero i mat nie będą mieli nic przeciwko to oddam go komuś z forum. Pooglądam profile i zobacze kto najbardziej zasługuje na ten kluczyk. Jeszcze raz bardzo dziękuję tym dwóm użytkownikom.
| |
Kocham was wszystkich ze Szwecji, mogę zmienić blond dziewczynę z beta klucz
| |
Wytłumaczy mi ktoś jedną rzecz w drzewku passiv skillów? A mianowicie jak odblokować kółeczka w moim przypadku maruaderem które dają +10 dexterity , int itp. Tzn chodzi mi dokładnie o te samotne kółeczka przy tych okręgach z twarzami - nie ma do nich żadnych połączeń i nawet jeśli odblokuje wszystkie kółeczka naokoło to te nadal zostają dla mnie niedostępne.
| |
Klucz zorganizowany we własnym zakresie. Koniec imprezy.
|
|
Siemaszka!
Jeśli ktoś dysponuje wolnym kluczykiem do bety chętnie się zaopiekuję. ;p Będę wdzięczny bardzo, bardzo ;) Pozdrawiam! Afterdeath is full of loopholes.
| |
dam klucz szczególy w temacie "dam klucz!"
| |
Witam. Ma ktoś przypdakiem wolny klucz do bety? :)
|
|
Witam wszystkich , od dosc dawna czekam na klucz aby zasilic polska armie w tej grze jednak nadal nic , jesli ktos mialby jakikolwiek zbedny byłbym niezwykle wdzięczny .
Pozdrawiam serdecznie | |
I just wanted beta key ....
bye bye hello diablo3 . |
|
Oddam klucz osobie, która czeka nadłużej(najwcześniej zarejestrowane konto). Na zgłoszenia czekam do godziny 20.
|