Polish Community

czy mógłby ktoś odstąpić klucz do bety ? jeżeli tak to będę bardzo wdzięczny, czekałem na taką grę i nie mogę się doczekać kiedy dostanę klucz do bety(o ile w ogóle dostanę).

tak więc bardzo ładnie proszę podzielcie się jednym kluczem ze mną proszę, proszę,

pozdrawiam :)

jeżeli ktoś się skłoni do podzielenia się ze mną kluczem to prosiłbym o przesłanie go do mnie na:

olbs666@gmail.com

bądź na pn na tym forum, o ile istnieje tu pm :D

(a jeżeli dostane więcej niż jeden klucz to pozostałe przekażę dalej głosząc dobre słowo o wspaniałych darczyńcach z forum owego.)

jeszcze raz pozdrawiam!
"
Noktis wrote:
Człowieku ja rozdałem już ponad 10 kluczy więc nie marudź, że tylko jedenn. Zresztą byliśmy jednym z pierwszych serwisów które rozdawały klucze do bety.

Dokładnie.
"
Foxeye wrote:
"
Noktis wrote:
Człowieku ja rozdałem już ponad 10 kluczy więc nie marudź, że tylko jedenn. Zresztą byliśmy jednym z pierwszych serwisów które rozdawały klucze do bety.

Dokładnie.

ja już uszczęśliwiłem 5 graczy jakoś ;)
Właśnie przekazałem kolejny klucz tym razem szczęśliwcem okazał się użytkownik luq4a4 dlatego, że chłopak czekał najdłużej ;)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Feb 12, 2012, 6:09:41 PM
Gratuluje ! Mi pozostaje czekac ;/
"
Dyscypline wrote:
Gratuluje ! Mi pozostaje czekac ;/

Już nie musisz czekać, klucz poleciał na PM, życzę miłej gry no już 2klucze oddałem w ciągu godziny :)
Last edited by PanczoTenPrawdziwy on Feb 12, 2012, 7:07:55 PM
Miał by ktoś wolny kluczyk? Czekam już od listopada zeszłego roku i nic. Proszę was, podzielcie się z rodakiem. :D
Muszę spróbować w tym konkursie od Noktisa. Ten klucz do bety Aiona jak coś to posiadam dalej, może znajdzie się jakiś chętny na przetestowanie bety Aiona, a mi odda kluczyk do PoE.

Mam pytanie, na jakiej zasadzie losują te klucze? ;)
Witam , mam 2 klucze które chętnie podaruje naszym forumowiczom. Osoby które długo już czekają na klucz niech napiszą do mnie na pm, wylosuje i wyśle 2 osobom inv do bety.
To mi pozostaje, czekać na open, bo konto mam chwilę i nie mam co prosić o klucz. Chyba, że mnie wylosują :). Życzę powodzenia tym co czekają, bo jakbym czekał prawie rok to bym się powiesił. :D

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info