Polish Community
Jakiś typek wrzucił klucz do randomowego tematu, do którego wszedłem, ale wklepałem i działa :D
Rejestracja wczoraj :) Last edited by saif3r on Feb 9, 2012, 2:00:27 PM
| |
Miałby ktoś keya dla brata ? :D
Ile się czeka na invite friend keya ? PS: Mam problem z zadaniem o nazwie The Dweller of the Deep, przeszukałem całe poziom ale nic nie znalazłem. O co chodzi ? Macie jakiegoś dobrego builda dla Duelista 2-handed weapon ? | |
" Szacunek dla dobroczyńcy! PS : Gdybym był chrześcijaninem to bym się za Ciebie pomodlił :) | |
jak ktoś ma jeszcze na zbyciu to ja poproszę.
|
|
siemanko ! kluczyk poszukuje usilnie i bez skutku jak narazie.. chetnie przygarne wolny klucz jesli takowy ktos ma...
| |
Ja tez nie pogardzil bym kluczem. Jesli ktos sie moze podzielic to poprosze na PM.
| |
Jeśli dostanę kiedyś friend invite, na pewno z kimś się podzielę. Póki co, mogę śmiało stwierdzić, że gra jest wyczesana w kosmos :D Mimo iż do finalnej wersji jeszcze długa droga.
| |
" naczekales sie,sprawdz pm Beta Member title
[img]http://edwardsonsarenas.name/shit/mom-please.jpg[/img] | |
Dajcie znać jak będziecie mieć jakiś kluczyk. Studiowanie passive skill tree na sucho znudziło się :(
| |
hej, jeśli ktoś ma może klucz na zbyciu to byłbym bardzo wdzięczny jeśli się nim ze mną podzieli ;+) Mój kumpel już gra i chcielibyśmy pograć razem jak w starych dobrych czasach. pozdrawiam b.a.
|