Polish Community

Mam pytanie, jak handlować w tej grze z ludźmi? bo dziwne ale mam 18 lvl nie mam żadnego genu... chociaż zadania z 1 acktu porobiłem.
Witam, witam ;>
Witajcie! Wszystkich oczekujących na zaproszenie do bety zapraszam do swojego tematu. : )

http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/18437

Życzę miłego dnia i przyjemnej gry.

"
Mirkus wrote:
"
K4milk wrote:
O co chodzi z tym friend invite ?

Po otrzymaniu statusu betatestera dostaje się po jakimś czasie jeden klucz dla przyjaciela, kolegi, żony, kochanki... :)

Z tym jednym kluczem, to są już stare dzieje. Z tego co się orientuje, to dużo betatesterów (jeśli nie wszyscy) dostało dzisiaj drugiego Friend Key'a z okazji wejścia nowego patch'a.
Last edited by Skelecross on Feb 8, 2012, 7:23:50 AM
"
Prikoo17 wrote:
Mam pytanie, jak handlować w tej grze z ludźmi? bo dziwne ale mam 18 lvl nie mam żadnego genu... chociaż zadania z 1 acktu porobiłem.

Obecnie handel z innymi graczami bazuje na wyrzucaniu przedmiotów na ziemię w tej samej instancji będąc z kupującym/sprzedającym w drużynie.
"
Skelecross wrote:

Z tym jednym kluczem, to są już stare dzieje. Z tego co się orientuje, to dużo betatesterów (jeśli nie wszyscy) dostało dzisiaj drugiego Friend Key'a z okazji wejścia nowego patch'a.

Czy jest to prawda ? Może podesłałby ktoś wolny kluczyk ?
"
K4milk wrote:
"
Skelecross wrote:

Czy jest to prawda ? Może podesłałby ktoś wolny kluczyk ?

Tak to prawda.
No nie wiem. Ja przynajmniej do tej chwili niczego nie dostałem.
Ja dostałem dzisiaj po północy kolejny klucz, więc prawdopodobnie coś się zmieniło.
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Też otrzymałem klucz dla frienda.
PS. Wracam do gry!
ja też dostałem drugi klucz do friend'a :) już oddałem.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info