Polish Community

Ma ktoś konto/klucz na zbyciu? Pograłbym sobie :)
Serio nie macie już o czym innym pisać?
Na każdej stronie to samo..

Doczytałem, że planują wprowadzić patch we wczesnych godzinach pracy - na chwilę obecną jest u nich 9 rano. Już niedługo.. oby.

Nikt inny nie jest zainteresowany nowymi funkcjonalnościami? Ja tam zaraz opchnę wszystko co mam i zaczynam nową postacią ;P

Edit:
W ciągu następnej godziny będzie :)
Last edited by Pretor3 on Dec 22, 2011, 3:29:43 PM
no właśnie wgrali patcha, ale mają problem, nic czekamy, jeśli ma ktoś mumble to niech wbija na ip:85.236.105.19 port:2937 jest to mumble prywatne zapraszam wszystkich graczy z polski ;) popykamy w święta :D
Także czekam na klucz naprawdę długo, i lipa ;d
Myślałem że to będzie przełom gry w dobrą stronę lecz to był strasznie niski upadek... Odechciało mi się grać jak zobaczyłem ze spartaczyli system z potami i teraz ledwo będzie można grac tzn. "glass cannonami" trzeba będzie widocznie przebudowywać drzewka pod manę/życie żeby coś można było pograć... :/

PS: teraz gra rangerem jest niemożliwa ;C spalili frenzy i split arrow teraz gra nie ma już wielkiego sensu ; /

PS2:Mam klucz na zbyciu ale nie dam nikomu kto spamował w tym wątku tylko o klucz. :)
"
MoroFSKY wrote:
Myślałem że to będzie przełom gry w dobrą stronę lecz to był strasznie niski upadek... Odechciało mi się grać jak zobaczyłem ze spartaczyli system z potami i teraz ledwo będzie można grac tzn. "glass cannonami" trzeba będzie widocznie przebudowywać drzewka pod manę/życie żeby coś można było pograć... :/

PS: teraz gra rangerem jest niemożliwa ;C spalili frenzy i split arrow teraz gra nie ma już wielkiego sensu ; /

PS2:Mam klucz na zbyciu ale nie dam nikomu kto spamował w tym wątku tylko o klucz. :)

nie narzekaj tylko graj, jak masz klucz to daj komuś przynajmniej sobie pogra w święta, jesteś bez serca :)
Będę serdzecznie wdzięczny za klucz.

Wesołych świąt
Dam tylko dla tego kto na to zasłużył. Na pewno nie dostanie to osoba której 10 ostatnich postów było tylko "Daj klucz; proszę o klucz etc." T_T
"
MoroFSKY wrote:
Dam tylko dla tego kto na to zasłużył. Na pewno nie dostanie to osoba której 10 ostatnich postów było tylko "Daj klucz; proszę o klucz etc." T_T

Zgadza się 10 moich ostatnich postów właśnie tak wyglądało ale chyba nie miałeś mnie na myśli ;)
chętnie przyjmę klucz do bety bo ten system przydzielania złośliwie mnie omija od kilku miesięcy a chętnie pograł bym sobie i przyjrzał ogólnie grze a nie tylko filmiki i suchy tekst

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info