Polish Community

damn, ja mam wieksza szanse zalapac sie na bete diablo niz na to...

za duzo kont za mala czastotliwosc wysylania klucza
ten system losowania kluczy to jest jakiś żart wiele nie aktywnych już kont odstaje klucze dla mnie to jakaś pomyłka jest powinni coś zmienić w losowaniu tych kluczy takie jest moje zdanie
Własnie że nie jest pomyłką. Klucze sa losowane i to jest sprawiedliwe. Jakby rozdawali wybranym ludziom to na pewno byś nie dotał klucza. To nic, losowane są oosby z 0 liczba postów, czy też osoby niedawno zarejestrowane. Jak kupisz los na loterii i nie wygrasz a osobkupująca po tobie wygra, to masz do niej żal, że wygrala bo ty byłeś wcześniej?

----------------------------
http://pathofexilegame.pl/
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis on Apr 9, 2013, 4:34:19 AM
system losowy jest spoko, najglupsze jest ze tona kluczy sie marnuje, bo ktos zalozyl konto i zapomnial o grze ;P

gdzies ktos pisal ze nieaktywowanych kluczy jest 58000 wiec... moglibysmy juz dawno zagrywac sie beta... coz
Last edited by Klayman on Aug 17, 2011, 3:06:02 AM
"
Klayman wrote:
system losowy jest spoko, najglupsze jest ze tona kluczy sie marnuje, bo ktos zalozyl konto i zapomnial o grze ;P

gdzies ktos pisal ze nieaktywowanych kluczy jest 58000 wiec... moglibysmy juz dawno zagrywac sie beta... coz
nie mam żalu że ktoś dostał klucz piszę tylko że spora ilość kluczy trafia do nie aktywnych kont kogoś nie ma rok czasu a dostaje klucz i tak pewnie z niego nie skorzysta bo o tym nie wie że ma klucz o to mi chodzi
oby open beta szybko weszła
key free
Ludzie, dajcie już spokój z tym narzekaniem. Jest setka tego typu wątków na forum, nie musicie tego robić tu.

1. System losowania jest sprawiedliwy.
2. To zamknięta beta, nie każdy do niej dołączy w pierwszym tygodniu.
3. GGG chce, żeby wszyscy chętni dołączyli - ale trochę to potrwa!
4. Za jakiś czas wystartuje open beta.
5. "Nieaktywne" konta, to mogą być ludzie, którzy czytają forum i są na bieżąco, ale się nie logują.
6. 48 osób na dobę wystarczy GGG, bo i tak mają bardzo dużo informacji i opinii od testerów do przeanalizowania.
7. W tej chwili jest bodaj jeden serwer PoE, który nie dałby rady jakby zwiększyli częstotliwość zaproszeń.

Jednym słowem: cierpliwości! I najgorsze, co możecie robić, to ciągle prosić o klucze w nadziei że ktoś je Wam da z litości.
ingame: FeelLuckyPunk standard
"
Osiem wrote:
"
simoneen wrote:
tylko pytanie czy trojka poradzi sobie z oczekiwaniami i czy sama stanie sie tym klasykiem detronizujac niejako dwojke?!/quote]
No jak D3 okaże się słabą grą to będzie ją można nazwać jedynie 'klasycznym przykładem porażki'. Nie lubię się napalać na grę, która jeszcze nie wyszła, nawet jeśli jej poprzednie części były dobre. Kilka razy zdarzyło się, że sequel dobrej gry był znacznie gorszy. A w D3 już teraz nie podoba mi się kierunek, jaki obrał styl graficzny. Za bardzo "WoW-owy".

Doskonalym przykladem niech bedzie Dungeon Siege 3 po ktorym sluch bardzo szybko zaginal...
Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy
ASUS G74SX RoG
That's all folks!
"
ganxzta wrote:
Myślę, że jeśli PoE okaże się grą wyjątkowo dobrą i co najważniejsze oferującą coś, czego nie będzie miało D3, a świat gry będzie niezwykle klimatyczny i rozgrywka wciągająca, obie te gry będą mogły współistnieć na rynku.
Już teraz widać po bardzo aktywnym forum, iż PoE ma wielu fanów oczekujących na grę, którzy jeśli tylko nie zawiodą się na samej rozgrywce, z pewnością przy tej grze zostaną.

zgadzam się

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info