Polish Community
damn, ja mam wieksza szanse zalapac sie na bete diablo niz na to...
za duzo kont za mala czastotliwosc wysylania klucza | |
ten system losowania kluczy to jest jakiś żart wiele nie aktywnych już kont odstaje klucze dla mnie to jakaś pomyłka jest powinni coś zmienić w losowaniu tych kluczy takie jest moje zdanie
| |
Własnie że nie jest pomyłką. Klucze sa losowane i to jest sprawiedliwe. Jakby rozdawali wybranym ludziom to na pewno byś nie dotał klucza. To nic, losowane są oosby z 0 liczba postów, czy też osoby niedawno zarejestrowane. Jak kupisz los na loterii i nie wygrasz a osobkupująca po tobie wygra, to masz do niej żal, że wygrala bo ty byłeś wcześniej?
---------------------------- http://pathofexilegame.pl/ http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis on Apr 9, 2013, 4:34:19 AM
| |
system losowy jest spoko, najglupsze jest ze tona kluczy sie marnuje, bo ktos zalozyl konto i zapomnial o grze ;P
gdzies ktos pisal ze nieaktywowanych kluczy jest 58000 wiec... moglibysmy juz dawno zagrywac sie beta... coz Last edited by Klayman on Aug 17, 2011, 3:06:02 AM
| |
" | |
nie mam żalu że ktoś dostał klucz piszę tylko że spora ilość kluczy trafia do nie aktywnych kont kogoś nie ma rok czasu a dostaje klucz i tak pewnie z niego nie skorzysta bo o tym nie wie że ma klucz o to mi chodzi
| |
oby open beta szybko weszła
key free
| |
Ludzie, dajcie już spokój z tym narzekaniem. Jest setka tego typu wątków na forum, nie musicie tego robić tu.
1. System losowania jest sprawiedliwy. 2. To zamknięta beta, nie każdy do niej dołączy w pierwszym tygodniu. 3. GGG chce, żeby wszyscy chętni dołączyli - ale trochę to potrwa! 4. Za jakiś czas wystartuje open beta. 5. "Nieaktywne" konta, to mogą być ludzie, którzy czytają forum i są na bieżąco, ale się nie logują. 6. 48 osób na dobę wystarczy GGG, bo i tak mają bardzo dużo informacji i opinii od testerów do przeanalizowania. 7. W tej chwili jest bodaj jeden serwer PoE, który nie dałby rady jakby zwiększyli częstotliwość zaproszeń. Jednym słowem: cierpliwości! I najgorsze, co możecie robić, to ciągle prosić o klucze w nadziei że ktoś je Wam da z litości. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
" Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy ASUS G74SX RoG That's all folks! | |
" zgadzam się |