[PL] - Polska Gildia - <~AT~> Antiquus Tutella - Settlers of Kalguur! - Gramy od 8 lat!
Nazwa konta:stlifer2
Nick aktualnej postaci:Wedzajna Wiek:21 Aktywność w grze (1-10):5... zależy jak na uczelni Aktywność na teamspeaku (1-10):8 Czy posiadasz mikrofon:Tak Jak długo grasz w PoE: Kilka tygodni. | |
Nazwa konta: DrakeX93
Nick aktualnej postaci: Drakexos Wiek: 24 Aktywność w grze : 7/10 (Student) Aktywność na teamspeaku : 2/10 Czy posiadasz mikrofon: Nie (ale najbliższym czasie +) Jak długo grasz w PoE: rok | |
Nazwa konta: Wika26104
Nick aktualnej postaci: IceQueenElizja Wiek:19 Aktywność w grze (1-10): 8 Praktycznie Codziennie Aktywność na discordzie (1-10): 5 Bo narzeczony :D ! Czy posiadasz mikrofon: Tak . Jak długo grasz w PoE: 2014 , z Przerwami :D Last edited by wika26104 on Apr 21, 2017, 8:20:47 AM
| |
Nazwa konta:SsixDex
Nick aktualnej postaci: WildStrikeRseku Wiek:21 Aktywność w grze (1-10):8 Aktywność na discordzie (1-10): Narzeczony IceQueenElizja ;V .wiec 10 Czy posiadasz mikrofon: Tak Jak długo grasz w PoE:Zaczołem grę Od Open bety, przerwa z 4 Lata :). Diablo 3 i takie tam :D | |
Nazwa konta: KnightOfTheWeed
Nick aktualnej postaci: GatlingHook Wiek: 21 Aktywność w grze (1-10): 5 Aktywność na discordzie (1-10): 8 (sporo siedzę na discordzie, czasami rozmawiam) Czy posiadasz mikrofon: tak Jak długo grasz w PoE: od ok 3 tygodni |
|
Nazwa konta: yamato14pl (wstyd) Nick aktualnej postaci: Rikkuga Wiek: 20 (21.V) Aktywność w grze (1-10): 7 - Staram się grać w wolnej w chwili na przemiennie z OW. Rozwijam powoli postać jednak widzę że sam to ja sobie moge. Brudny casual próbujący oczyścić się z plugactwa. Aktywność na discordzie (1-10): 7 - Mogę być cały czas, okazjonalnie się wyciszając gdyż często mam hałas w domu. :D Czy posiadasz mikrofon: No, nawet dwa. Jak długo grasz w PoE: Konto ma pinć lat ale tylko w sumie tyle. Grałem bardzo sporadycznie jednak konkretniej dosiadam dopiero teraz. Zapłon. To chyba tyle. Pozdrawiam! \o/ |
|
Nazwa konta: pruszek11
Nick aktualnej postaci: StrongLikeKong Wiek:22 Aktywność w grze (1-10): 8 Aktywność na ts (1-10): 8 Czy posiadasz mikrofon:tak Jak długo grasz w PoE: około 2 lata | |
Nazwa konta: xana222
Nick aktualnej postaci: FlickerDuels Wiek:23 Aktywność w grze (1-10): 5 Aktywność na ts (1-10): 5 Czy posiadasz mikrofon:tak Jak długo grasz w PoE: miesiąc | |
Nazwa konta: crDrinker Nick aktualnej postaci: RybaC Wiek:27 Aktywność w grze (1-10):7 Aktywność na discordzie (1-10):1 Czy posiadasz mikrofon: Yup Jak długo grasz w PoE: Niezbyt dlugo, zaczalem tydzien po starcie Legacy. Umiejętności w kalamburach (1-10): 5? | |
Nazwa konta: Skyler69
Nick aktualnej postaci: ReFlurri Wiek: 22 Aktywność w grze (1-10): 7 Aktywność na discordzie (1-10): nie używałem, będzie konieczność to wbije Czy posiadasz mikrofon: yup Jak długo grasz w PoE: kiedyś grałem troche, niedawno wróciłem jakiś miesiąc temu Umiejętności w kalamburach (1-10): vice mistrz polski pzdr |