[PL] - Polska Gildia - <~AT~> Antiquus Tutella - Settlers of Kalguur! - Gramy od 8 lat!
Witajcie wygnańcy! Pragnę was zaprosić do naszej gildii, została ona stworzona 29 maja 2016 roku na zakończenie ligi Perandus. Od tego dnia uczestniczymy w każdej lidze tymczasowej softcore'owej. Każdej osobie dołączającej do naszej gildii oferujemy pełną gammę pomocy w grze, posiadamy wielu doświadczonych graczy gotowych na udzielenie odpowiedzi na wszelkie wasze pytania. Posidamy w pełni zorganizowany stash gildyjny dzięki któremu szybciej uzupełnisz brakujące mapy w atlasie, otrzymasz przedmioty do levelowania lub wymienisz się przedmiotami z innym członkiem gildii. Na Discordzie oferujemy na maksa wyluzowaną atmosferę. -Sprawny mikrofon -Aktywności w grze oraz Discordzie -Komunikatora głosowego Discord -Chęci do gry Rekrutacja otwarta, profil gildii. Rekrutacja w naszej gildii może odbyć się w kilka sposobów, ostatecznie każdy z nich skończy się rozmową na Discordzie. Aby do nas dołączyć dodaj post na forum zgodnie z poniższym wzorem lub wejdź na naszego Discorda aby bezpośrednio odbyć proces rekrutacji. Serdecznie zapraszamy! " Nasz Discord (klik) UWAGA! Jeśli szukasz odpowiedzi na swoje pytania o gildii napisz do nas na Discordzie lub w grze, chętnie na nie odpowiemy. Liderzy: @Tachykir @JugoS @Inkiee @Wypłosz Oficerowie: @Debolto @Vuko Last edited by Tachykir on Jul 19, 2024, 10:26:02 AM Last bumped on Aug 20, 2024, 1:52:01 AM
| |
Rezerwacja
Last edited by Tachykir on Nov 13, 2017, 4:44:56 PM
| |
Nazwa konta: Rosumad Nick aktualnej postaci: Rosumado Wiek: 21 Aktywność w grze (1-10): 8 Aktywność na teamspeaku (1-10): 5 Czy posiadasz mikrofon: tak Jak długo grasz w PoE: około 3 miesięcy (z przerwą) | |
Nazwa konta: Hundi666
Nick aktualnej postaci: Castila Wiek: 26 Aktywność w grze : 7,5/10 Aktywność na teamspeaku : 2/10 (tymczasowo do 10/04) Czy posiadasz mikrofon: Do 10/04 Nie Jak długo grasz w PoE: Około 2 tygodni Last edited by Hundi666 on Mar 28, 2017, 3:09:05 PM
| |
"
Nazwa konta:Leritt Nick aktualnej postaci:Nyrich Wiek:26 Aktywność w grze (1-10):6 Aktywność na teamspeaku (1-10):5 Czy posiadasz mikrofon:Tak Jak długo grasz w PoE:Pogrywałem do tej pory raz na jakis czas, teraz gram praktycznie codziennie od jakis 2 tygodni :) | |
Nazwa konta: Hubsonex
Nick aktualnej postaci: Coffe Wiek: 21 Aktywność w grze (1-10): 6 Aktywność na teamspeaku (1-10): 1* Czy posiadasz mikrofon: tak Jak długo grasz w PoE: Grałem znaczny czas temu przed wprowadzeniem labiryntu. Obecnie około 2-3 tygodnie. * Co do obecności na tsie nie będzie problemu, ale przeważnie 99.9% czasu będę na afku. | |
Nazwa konta:Halos
Nick aktualnej postaci:Justthrow Wiek:29 lat Aktywność w grze (1-10):8 Aktywność na teamspeaku (1-10):6 Czy posiadasz mikrofon: tak Jak długo grasz w PoE: około pół roku | |
Nazwa konta: Maxasaki
Nick aktualnej postaci: IWillCatchYourWaifu Wiek: 22 Aktywność w grze (1-10): 8-9? ( Zależy co kto uważa za wysoką aktywność ale przynajmniej te 6-8h dziennie biorąc pod uwagę, że nie mam nic ciekawszego do roboty na chwile obecną nie licząc czytania light novelek. ) Aktywność na teamspeaku (1-10): 10, zawsze jak jestem w grze jestem na Tsie. ( Wyjątek - jeśli siedzę w HO i flippuje currency to słucham sobie jakiejś muzyki i schodzę na AFK channel. ) Czy posiadasz mikrofon: yup Jak długo grasz w PoE : 2 lata bez przerw. | |
Nazwa konta:Xeliaz
Nick aktualnej postaci:Xelias Wiek:23 Aktywność w grze (1-10): 8. Jestem praktycznie codziennie w grze. Aktywność na teamspeaku (1-10): Tu już jest słabiej. Na tsie jestem bardzo rzadko. Podczas gry głównie słucham muzyki. Nie mogę się skupić na rozmowie i grze jednocześnie :/ Czy posiadasz mikrofon: Tak Jak długo grasz w PoE: Zaczynałem dawno,jeszcze przed Awakening. Przestałem grać aż do ligi Breach. Od tego czasu gram regularnie. Last edited by Xeliaz on Mar 30, 2017, 11:14:05 AM
| |
Nazwa konta: Wizojo
Nick aktualnej postaci: Leviaer Wiek: 25 Aktywność w grze (1-10): 7 Aktywność na teamspeaku (1-10): 3(Do tej pory przeważnie grałem sam) Czy posiadasz mikrofon: Tak Jak długo grasz w PoE: od Closed Beta z przerwami. Teraz gram dość regulanie Last edited by Wizojo on Mar 31, 2017, 2:58:25 AM
|