~BD~ Bregan D'aerthe ZAPRASZAMY !! League only !!
up zapraszamy nowe wolne miejsca :)
|
|
Witam :)
1. eroskox, w grze: Acibu 2.Wiek 21 3.Aktualnie Blight (gram tylko ligi 4.Gram odkąd były jeszcze poziomy trudnosci i latalo sie 3 razy to samo z dlugimi przerwami. Ostatnio co pamietam to bestiary league, betrayal, synthesis (najgorsza liga), i teraz blight. W bodajze 2 lub 3 ligach zrobiłem 36 challenge i do tego dąże co ligę teraz. 5.Oczywiscie moge dolaczyc do discorda i w grze powinienem byc codziennie, o wszelkich nieobecnosciach bede informował na biezaco :) |
|
Zapraszamy Rekrutacja Otwarta
|
|
1.Nazwa Konta oraz nick Name: Zoricht oraz Zoricht
2.Wiek : 32 3.Liga na której grasz : Metamorph League 4.Doświadczenie w grze ~~ tydzień 5.Obowiązkowe jestem w grze jestem na Discord: Obowiązkowo !!! |
|
Crejzolek - nazwa konta, Nick - Crejz Kacper 17 lat
Jestem zapalonym graczem gier kategorii hack'n'slash i mmorpg Systematycznie gram od ligi legacy, więc moje doświadczenie z grą to nieco ponad 2 lata. Oczywiście przed systematycznym graniem miałem próby podejścia do poe. Staram się być dostępny codziennie tygodniowo chociaż godzinę, a w weekendy tak długo jak mi na to czas pozwoli ^^ Aktualnie w lidze metamorph osiągnąłem 36 wyzwań, ale dążę do wyższego wyniku :) Zależy mi na komunikatywnej, zgranej gildii z doświadczonymi graczami, którzy uzupełniają się wzajemnie wiedzą na temat gry. Na Discordzie będę dostępny, aczkolwiek nie obiecuję że będę miał możliwość być cały czas na mikrofonie. Proszę o pozytywne rozpatrzenie ^^ |
|
1.Konto: Zedor666 , NICK: Zedor, Scoorviel 2.Wiek 27 3.Delirium 4.Kilka lat grania w POE, nie jestem pro ale radzę sobie :) Do tej pory grałem głównie solo i troche brakuje mi wspólnej gry i interakcji z drugim człowiekiem 5.Obecność na Discordzie nie jest dla mnie problemem |
|