Polish Community
" Wydaje mi sie, ze nigdy. | |
No to nigdy nie zagram w ta gre, a szkoda bo fajna, jak narazie DIABLO najlepsze
| |
Witam, szukam gildii na std. Główna postać to LA ranger -69lvl, 5,5-6k dps, a obecnie tworzę witch pod summon raging spirit. ING: Xedimo lub Xedimus.
|
|
Ktoś chętny do wspólnego mapowania na stardard? 73lvl pisac w grze reduaraM_Q
|
|
Przepraszam jeśli powtarzam pytanie.
Jaka jest maksymalna ilość "Mistrzów" bo chyba wszystkich w kryjówce się nie da zmieścić ? Może da się jakość zrobić żeby byli wszyscy ? |
|
Szukam gildii na torment, 76 cyclone mara i 76 fb witch. Wspólne mapki, daily questy i miła atmosfera to kwestie, które mnie interesują :)
|
|
" od 2 do 4 (+Leo) w zależności od levelu Mistrza, od którego masz kryjówkę (3 od lvl 5, 4 od lvl 7 + Leo). Na lvl 8 można ich sobie codziennie wymieniać, bo nie tracą expa, ale na razie nie da się mieć wszystkich jednocześnie. |
|
Hej, orientujecie sie czy sa jakies polskie gildie grajace przede wszystkim hardcore? Mam na mysli ekipe, ktora skacze po temp hardcore ligach i robi high-levelowe mapy, a nie socialowy zlepek ludzi do rozmow o pogodzie(nie obrazajac nikogo, taki styl mi zwyczajnie nie pasuje).
http://i.imgur.com/8fqgfAh.png Last edited by rinleezwins#0151 on Apr 8, 2015, 5:54:20 AM
|
|
witam, istnieja jeszcze jakies gildie polskie ?
|
|
Witam jak wygląda sprawa zakupu punktów do POE?
Trzeba mieć konto walutowe? Po prostu przeliczają na złotówki (np. 5 $)? Z Paypal'a zrezygnowałem. Kiedyś były punkty na alle... Mam obawy o podawanie numeru karty itd. Czekam na dobre rady... |
|