Polish Community
" Dzięki za ciekawostkę. A pamiętasz może układ klawiszy do wrzucania itemu na czat w grze? Zapomniało mi się^^ |
|
" Sorry, ale ten temat istnieje od kiedy pamiętam (dokładnie: 13 sierpnia 2011 12:39). Inne kraje/języki również mają swoje własne, narodowe tematy. Zresztą jest to praktykowane dosłownie na każdym oficjalnym forum obojętnie jakiej gry. Przejrzyj sobie forum, a ujrzysz: Hungarian Community, Russian Community, French, german itp. itd. Dlatego nie do końca rozumiem twoją frustrację. To, że na General Chacie dzieciaki spamują po polsku powinno się tępić, ale w osobnym temacie na forum? No problem sir! |
|
kurza twarz.
ma ktoś cruel piety crashe? jak padne i daje na resurect za kazdym razem wywala do pulpitu. jest na to jakies rozwiazanie? z lekka irytujace to juz jest |
|
" CTRL + ALT + Prawy Przycisk Myszy. You're welcome. ;) “We all know that light travels faster than sound. That's why certain people appear bright until you hear them speak.” Last edited by Ne0mega#2763 on Jan 31, 2013, 6:52:36 PM
|
|
Hej!
Ja mieszkam w Australii ale gram wszystkich godzinach i mogę pomóc w tłumaczeniem lub cokolwiek innego moi bracia i siostry mogą potrzebować ^_^ Dodaj mnie w grze i przywita albo zostawić notatkę dla mnie tutaj. Czołem! |
|
Avipunk, szkoda czasu na tego trolla.
------------------- pathofexile.eu.org diablo1.ovh.org Diablo 1 Mod http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011 Last edited by Noktis#1269 on Dec 13, 2014, 4:22:48 AM
|
|
Super, może i świerzak, ale zawsze mam problem, jak dorobić się dobrych itemków ....
Rozumiem już, że nawet jak dostaję sharady, na przykład to plus, bo wtedy 20 połączę w jeden i sprzedam za jakies 80 scrolli ... Gorzej z tym, że nie wiem, kiedy warto identyfikować przedmiot i czy nie lepiej go sprzedać, no i jak zdecydować, czy ten przedmiot, np: są warte sprzedaży u ludzika czy w sklepie. Ale poczytam jeszcze te stronki co linkowaliście |
|
Sprzedam pancerze pod crafting:
|
|
Bananowy, to pewnie zależy od twoich potrzeb.
Itemy 3S3L o różnych kolorach kieszeni wymieniam na Chromatic Orb. Itemki z % zbieram i wymieniam na Armourer's Scrap lub Blacksmith's Whetstone lub Glassblower's Bauble. ''Żółte'' itemy identyfikuję i sprzedaję za Orb of Alternation. ''Niebieskie'' na Orb of Transmutation. To chyba najbardziej wartościowe kombinacje. Jak ktoś zna inne, z chęcią poznam. |
|
ja jeszcze zbieram na chaos orby... wiecie cały zestaw zółtych itemów.
1 chest, 1 helm, 1 boots, 1 gloves, 1 two handed weapon or 1 one handed weapon and 1 Shield, 2 rings, 1 amulet and 1 belt. To caly przepis na chaos orba. Oczywiście sprzedaje się na recipy crapy słabe. Tak samo jak kluka zbieram tez +% quality przedmioty i wymieniam. IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
|
|