Polish Community

Ciekawa polska referencja w trzecim akcie.

Dobrze ze bylem closed beta testerem, teraz na spokoju podchodze do crashow, rozlaczen itp. MAm pytanko w lunaris temple jest waypoint na ktorym lvlu? na trojce? POmoglby ktos i dal waypointa w tej swiatyni na normalu... bo ciezko jest 3 razy podchodzilem do lunaris temple i zakazdym razem albo crash albo disconnect gram sam albo z ludzmi z listy przyjaciół... Granie z zaufanymi sie oplaca przynajmniej ci nikt nie podwinie przedmiota... nie cierpie public party bo pelno ninja co juz zostalo wytkniete w postach powyzej.
na razie moj najlepszy drop hehe...
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
Wcześniej mieliśmy tarcze na której widniał orzeł Polskich Wojsk Lądowych ale zostało to później zmienione :)
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
"
voroshmitov wrote:
Ciekawa polska referencja w trzecim akcie.

Też to zauważyłem :D Dobrze, dobrze. Cieszmy się, że nie musimy znowu zabijać orków, gremlinów czy innych elfów. Trzeba przyznać, że kolesie z GGG mają ciekawe pomysły na potwory. W końcu coś innego, hehe.
Tylko przydałoby się, aby była większa różnorodność tych stworków (chodzi mi o ich wygląd).

-------------------
pathofexile.eu.org
diablo1.ovh.org
Diablo 1 Mod
http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
Last edited by Noktis#1269 on Dec 13, 2014, 4:24:38 AM
Też fakt, ale jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza :) Nie jest to aż tak odczuwalne (przynajmniej dla mnie).

EDIT: Bardzo podobają mi się te potwory w dokach, które zioną niebieskimi płomieniami. Szkoda, że są tylko tam.
Last edited by Avipunk#6377 on Jan 28, 2013, 1:56:00 PM
"
Noktis wrote:
Wcześniej mieliśmy tarcze na której widniał orzeł Polskich Wojsk Lądowych ale zostało to później zmienione :)

Pamiętam :]

PS. Cholera, ale mnie dzisiaj rozłącza.
Last edited by Logytaze#5030 on Jan 28, 2013, 5:15:28 PM
Czy coś zostało zmienione w szansach na lepszy drop ? Bo grając wiedźmą gdzieś tak do 30lvl znalazłem:

no i jeszcze orb
- którego nigdy nie znalazłem w CB grając przez 4miesiące...

Póki co, podoba mi się :)

"
EDIT: Bardzo podobają mi się te potwory w dokach, które zioną niebieskimi płomieniami. Szkoda, że są tylko tam.

Doki świetna lokacja, potwory też. Momentami myślałem że zjawi się jakiś Jack Sparrow. Mi bardzo podobają się posągi :)
'Cause Im in Beast Mode
Prith, ja mam inne wrażenie.

W Closed Beta unikalne itemy dropiły mi już po kilu lvl'ach, a tutaj mam problem nawet z ''żółtymi''.
Witam wszystkich!

Fajnie się czyta ten temat. Mam nadzieję, że dane mi będzie pograć z jak największą liczbą ludzi w nim się udzielających!

http://gramwgry.com/ - polish podcast about video games. We're total amateurs when it comes to podcasts, but almost each of us has been playing video games for over 20 years. And we love PoE of course.

Need help in PoE? Add 'Aryuawiza' and I see what I can do.

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info