Polish Community

A procent 165%.
To chyba coś Ci się popierniczyło. Przerwij i od nowa zacznij pobieranie.
Za kazdym razem to samo. NIe wiem sam dlaczego tak jest.
o ile pamiętam to pierwsze ściąganie to był jakiś 1gb czy coś lub więcej
IGN: KimELF, I encourage every player before making a thread to use Search option, Yes forum has that!
Masz pasek postępu i widzisz ile ściąga i czy wogóle coś ściąga. Póki nie pojawi się napis Launch gra nie jest kompletna i jej nie odpalisz. Mają bardzo szybkie łącza do serwera i powinno Ci iść jak burza.
"
Za kazdym razem to samo. NIe wiem sam dlaczego tak jest.

Ja na starym systemie też tak miałem. Musisz grę ściągnąć na innym kompie i później skopiować wszystkie pliki do twojego folderu. Gra po prostu na niektórych kompach ma ten błąd >_>
plik Content.ggpk musi mieć prawie 5GB.
IGN:
-old_coyote
-kukulkan_
teraz instaluje mi sie 4.35 GB, Jest Git?
Laczmy sie w kupy i smierdzmy!
Ktoś moze dac mi kilka wskazowek jak budowac dobra postac?
Chcialbym wybrac czarownice.
"
paput wrote:
panowie mam następujące pytanie: czy jeśli np. w łuku włożony mam gem Poison arrow na 12 lvl i do tego Life Leach to czy jeśli np. w zbroję włoże tez Poison arrow np z 6 poziomu i dodam Mana Leach to czy przy użyciu Poison Arrow obyda gemy wspomagające bedą aktywne czy tylko jeden? Wydaje mi się ze działa tylko jeden ale chce sie upewnic

W omawianym przez Ciebie przypadku, będziesz mieć dostępne dwie odrębne umiejętności.

Poison Arrow (12) z Life Leech

Poison Arrow (6) z Mana Leech

Każdy pojedyńczy Gem z umiejętnością aktywną daje jedną umiejętność. Dwa gemy o tej samej nazwie zawsze dają dwie osobne umiejętności. Premie z Support Gem'ów z osobnych części ekwipunku się ze sobą nie łączą.

"
Bartosz wrote:
Ktoś moze dac mi kilka wskazowek jak budowac dobra postac?
Chcialbym wybrac czarownice.

Tu masz kilka podstawowych informacji dotyczących budowy postaci. http://pathofexile.eu.org/topic/183/tworzenie-postaci/

Dodatkowo polecam dogłębną analizę wszystkich dostępnych informacji dotyczących istniejących gem'ów oraz rozkładu perk'ów na Passive Skill Tree. Istnieniem przedmiotów Unique na razie się nie przejmuj, bo w obecnej sytuacji, przy braku zaimplementowanego systemu in-game trade, nie ma głębszego sensu budowania pod nie build'ów. Ewentualne próby z nimi radzę zachować dla późniejszych postaci, gdy już zdobędziesz trochę praktycznej wiedzy i gdy zapełnisz swój stash przydatnymi przedmiotami.

Last edited by Skelecross#0407 on Oct 13, 2012, 5:46:59 PM

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info