Polish Community
Do mojego wcześniejszego pytania dołączam następne:
Czy gem ''Iron Grip'' i umiejętność pasywna ''Iron Grip'' to to samo? Czy są one kumulowane? Czy jest sens posiadać zarówno pasyw jak i gem? Last edited by Logytaze#5030 on Aug 18, 2012, 6:39:45 AM
|
|
" Myślę że tak. " To samo, z tym że support gem zmniejsza szybkość ataku. Efekty się nie sumują, jeżeli posiadasz keystone Iron Grip to support gem jest Ci całkowicie zbędny. |
|
Dzięki wielkie :) Chyba pora kupić ten beta key^^
|
|
Wie ktoś kiedy następny open weekend?
|
|
" Piszesz z gameboya? Stronę masz i wszystkie newsy. Na razie nie jest przewidziany stres test. Last edited by Logytaze#5030 on Aug 19, 2012, 7:18:38 AM
|
|
Nie ma ktoś keya odstąpić? :D
|
|
Szukam polaków którzy aktywnie grają w tę grę. Mam na swojej głównej postaci już ponad 50 lvl i chetnie z kims pogram : )
yeah hehe
|
|
" Dziwisz się? Skoro manipulują nami na lewo i na prawo to czego spodziewasz się od takiego kraju. Mózg się lansuje, a politykom to na rękę bo jest im łatwiej. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn. Last edited by miciek#6551 on Aug 19, 2012, 2:23:20 PM
|
|
Wie ktos moze czy kluczyk jest wysylany na pw tutaj czy e-mailem? Chodzi o ten z losowania.
Last edited by FugitiveCf#7160 on Aug 19, 2012, 2:27:03 PM
|
|
NIE WYSYŁA KLUCZA tylko AKTYWUJE KONTO i dostajesz info o tym i przez PM i przez e-milke
:) https://www.twitch.tv/sober667
|
|