Polish Community
KONKURS - KLUCZE DO BETY
Mamy trochę kluczy do rozdania info na naszym forum o grze Path of Exile w tym temacie: http://pathofexile.eu.org/topic/187/klucze-do-bety-konkurs/ Generalnie mieliśmy już nie organizować konkursów ale termin open bety został przesunięty więc zdecydowaliśmy się na rozdanie jeszcze jednej serii kluczy :) Klucze będziemy rozdawać co tydzień. Powodzenia. http://pathofexilegame.pl/ - first Path of Exile fansite - Since January/February 2011
|
|
Dzięki wielkie!!! Teraz tylko wygrać!!
|
|
Super nowina ! Powodzenia wszystkim zainteresowanym :)
|
|
WItam wszystkich, właśnie wziąłem udział w ww. konkursie, liczę tylko na to iż wygram. Czekam już dostatecznie długo, chęć "dorwania" się do PoE, jest niesamowita. Cieszy mnie nawet oglądanie gameplay'ów na youtube... jak tylko wyjdzie open beta, zaproszę wszystkich których znam, grających w Diablo III, nie mających pojęcia co to jest Path of Exile, by zademonstrować na bazie porównania, co jest wybitniejsze :) Pozdrawiam!
|
|
Szczerze nie wiem co wybrać PoE(Niestety znajomi nie chcą :<) czy D3(200 zl za ta grę to zdecydowanie za dużo ale kumple już mają). Przy okazji życzę powodzenia w konkursach i z góry powiem dla wygranych, Witam w Becie :).
O hai :D
|
|
" Wybierz to co do Ciebie trafia i przemawia, mnie D3 nie ruszyło, chodź piekielnie szalałem za poprzednimi częściami i nawet nie jestem w stanie zliczyć ile czasu poszło na singla czy choćby lana. |
|
Polska, biało-czerwoni! Może ktoś zaprosi rodaka do bety?
Last edited by kfm01#3926 on Jun 13, 2012, 3:43:35 AM
|
|
A może nie. Tyle rodaków czeka a i tak spamerzy klucze dostają, więc się nie bój i tak kiedyś dostaniesz. Co do Foxeye, nawet obie gry mnie ruszają ale 200zł za Diablo ? Nie wiem czy za 100 bym kupił, ale z drugiej strony nienawidzę grać samemu a ludzie z internetu to nie to samo co znajomi :<. Cóż może Open Beta ich ruszy :),
O hai :D
|
|
Moim zdaniem Diablo III, ni jak nie odzwierciedla poprzednika... Nie wspominając nawet Diablo 1 :), osobiscie uważam, iż może jest to przyjemny i godny uwagi hack n slash, ale nie za takie pieniądze. Z gameplay'ów PoE, widać iż to nie tylko "cool" hack n slash, czyt. typowa rąbanka, ale to "coś" wiecej - przynajmniej moim zdaniem. Pozdrawiam
|
|
Ło matulu wszędzie Polacy;-) witka chłopaki
Panowie w jaki sposób mogę dostać klucz do Bety tej gry? Chętnie bym zagrał, z tego co widzę na YT gra ma swój klimat, nie jest tak kolorowa jak nowy D3 i Torchlight, bardziej przypomina D1 i trochę D2. |
|