Polish Community
" Hah tym razem mnie wyprzedzono. Zgadzam się z wypowiedzią przedmówcy i jednocześnie prezentuje swoje rozumowanie w tym temacie. :) Trudno nazwać Witch'kę połączeniem nekromantki z sorką. W odróżnieniu od innych gier h'n's dane nodes i umiejętności aktywne nie są przydzielone do żadnej postaci. Praktycznie na to patrząc, tutejsze klasy postaci można nazwać takimi punktami wypadowymi do dalszego rozwoju. Jedne klasy dostają do czegoś wcześniejszy i łatwiejszy dostęp, inne trudniejszy. Nie determinuje to jednak siły danego build'u. Dobrze poprowadzony Marauder "Summoner" nie będzie słabszy od Witch "Summoner", będzie tylko wymagał większego osobistego wkładu w wykreowanie tej postaci. Co do drugiej części twojej wypowiedzi, build jak w każdej podobnej grze wymaga odpowiedniego połączenia warstwy aktywnej i pasywnej. Zależnie od planowanego przez ciebie build'u, współpraca tych elementów może być luźniejsza, lub spójniejsza. Podczas gdy zwykłe nodes nie wpływają w wyraźny sposób na build, Keystone's go kształtują i często ukierunkowują. Im więcej będziesz używał tych drugich, tym bardziej będziesz wyostrzał i nakierunkowywał swój build. Jeżeli z kolei będziesz ograniczał ich użycie, to nodes zawarte w drzewie pasywów będą tylko wzmacniały siłę twoich aktywnych skillów i przedmiotów, które masz założone. W temacie tym należy też zaznaczyć, że jeden z rodzajów przedmiotów - Unikaty, także w tej grze pełnią funkcję kształtowania build'ów. " Hah, nie ma się czego bać. W przypadku dobrze przemyślanego build'u, Keystone's nie mają prawa zrobić ci krzywdy, a gdy coś nam nie pyknie, zawsze można je skasować przy pomocy Refund Points. PS. + za "ślimaczki" :) Last edited by Skelecross#0407 on May 4, 2012, 7:08:59 AM
|
|
Dzięki za wytłumaczenie, teraz człowiek ma pojęcie z czym to się je, tylko czekać na beta keya, albo do otwartej bety ^ ^
|
|
A ja niedawno dostałem się do bety drugim kontem xD
Fajnie, bo mogę to konto podarować kumplowi, który chciał grać ze mną. Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|
" Ostatnio właśnie dodałem mojemu Templarowi "Avatar of Fire" i trochę zmartwiła mnie informacja, że wywalą go (przynajmniej tymczasowo) w 0.9.9. Chociaż akurat rozumiem ich decyzję, bo rzeczywiście Templar - "zapaleniec" zadaje dużo silniejsze obrażenia niż wcześniej. Kusi mnie też kilka innych Keystone'ów, więc chyba je wypróbuję - szczera prawda z tymi Refund Points. A co do "ślimaczków" to dzięki - już tak mam, że często wymyślam na swój użytek jakieś nazwy i je stosuję :) |
|
" Twoja wypowiedź bardzo dużo wniosła do tematu, lol. |
|
" Ja mam nadzieję, że dodadzą Templar'owi jakieś dodatkowe Keystone's (no i oczywiście, że przywrócą AoF). Prawda jest taka, że Templar nie ma zbyt wiele "własnych" kierunków rozwoju, a na pewno ma ich mniej niż np. Witch'ka. " Gratuluję. :) Last edited by Skelecross#0407 on May 4, 2012, 7:21:47 AM
|
|
@434955 - Lepiej walić prosto z mostu niż mówić jakieś brednie :P
@Skelecross - A dziękuję :) Wake the f*ck up Exile, we have an Oriath to burn.
|
|
Gdy się dostaje beta keya, to informacja przychodzi na maila?
|
|
Tak, dostajesz mail i prywatną wiadomość na forum, a przy avatarze pojawi się napis "Beta Member".
|
|
Mam do oddania 1 beta key dla osoby ktora do mnie napisze w ciagu 20 min
Juz oddany Po 2 dniach gry w otwarta bete d3 przyznam ze gra mnie bardziej wciagnela niz PoE Pozdrawiam Last edited by Kartofel#7655 on May 4, 2012, 3:22:34 PM
|
|