Polish Community
Jutro pewnie dostanie klucz jak nie to znaczy, że wyłączyli opcje ;)
|
|
" To rozumiem ale chodzi mi o to do jakiego gema zastosować ten Unavailable aby miał najlepszy efekt? ;) Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Jeśli ktoś takowy klucz by dostał i nie miał co z nim zrobić , to bym o niego Prosił :) Będę temu człowiekowi wdzięczny i może jakoś uda mi się odwdzięczyć w przyszłości.
Z góry Dzięki bardzo :) |
|
" To zalezy kim grasz ale nie jest to do ataku w zwarciu,tego akurat to mozesz zastosowac do skilli miotanych np: poison arrow,ice spear itp Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Gorczas co do Enduring cry
- Prowokujesz i ściągasz na siebie uwagę-atak najbliższych przeciwników - Zwieksza się twoja redukcja obrażeń fizycznych - Zwieksza sie twoja redukcja na obrażenia od elementów Poltor gdybyś przśledził choc troche ten wątek to byś doszedł do tego że tu jest mydło i key pwidło,wątek powinien być już dawno przeniesiony ale pewno nie ma komu ,zaklladać nowy nie ma po co ...więc nie wiem co się tak chłopie pocisz... Last edited by Vlaad#0047 on Jan 20, 2012, 12:47:42 PM
|
|
" Nie pytaj o takie rzeczy bo opcji jest multum na co najmniej paręnaście potężnych umiejętności z tym support gemem, a do tego klasa postaci, build, styl gracza... ;) Some items in this post are currently unavailable.
|
|
" Pytam się po to aby poznać wasze opinie i z ciekawości jakie kto stosuje taktyki bo ja na razie nie jestem tak ogarnięty w tej grze jak niektórzy z obecnych tutaj. A Ty mi mówisz żeby nie pytał o takie rzeczy to o jakie mam pytać ? :P Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Jakie? a np. do czego służy Jeweler Orb? ;)
|
|
gram wiedzma, mam 42 lvl ukonczylem cruel mode.. to moja pierwsza postac w grze, zajelo mi to okolo 25 godzin.. nie jest to rekord ale jak ktos chce wiedzec jak zrobic silna postac "farmera" to:
jechac na maxa ze skillami ICE NOVA + Add Chaos dmg + Elemental Hit + Increased Critical + do wyboru + do wyboru te combo to glowny spammerski skill, biegasz zbierasz potwory w kupe, 2-3 strzaly i po sprawie - zbierasz loot na 42 lvl (10 gem lvl) wyciagam 600 bazowy dmg plus crity ICE SPEAR + Add Chaos Dmg + jak powyzej + Rarity te combo to skill do zabijania bosow itp rarity daje szanse na wyzsza jakosc przedmiotu ====== czemu nie fire? lub shock? moze dmg jest mniejszy ale slow i freeze uratuje ci niejednokrotnie zycie, do tego zadko kiedy cos cie trafia Darth_Alex on Default League |
|
U mnie to wyglada tak:
Ice Nova Unavailable Ice Spear Unavailable i do tego zombiaki Unavailable Some items in this post are currently unavailable.
|
|