Polish Community
Jeśli ktoś ma wolny klucz, albo friend invite, to bardzo proszę o podesłanie
|
|
Same sępienie w tym temacie o klucza - wychodzę z założenia, że kto sępi ten nie zasługuje :P
Dlatego wszystkim sępiącym mówimy stanowcze NIE!! Może założymy osobny wątek, o samej grze, bo jest kilka spraw w mechanice, które wciąż pozostają dla mnie zagadką? np: Ktoś przetestował duelista na tyle, żeby mi powiedzieć czy warto za wszelką cenę iść w frenzy charge w ilości więcej niż 4, czy też jednak spróbować innej kombinacji pasywnych umiejętności. Nie wiem, ile razy dane mi będzie wybierać skill tree po raz wtóry. |
|
" Joined: 14 października 2011 17:47 Dziwne, że od 14.10.2011 nadal nie wiesz. |
|
Witam
Z napisaniem pierwszego posta trochę się ociągałem bo większość czasu spędziłem na rozczytywaniu się w tematach skilli ,itemów,gemów itp ...w tematach bardziej "treściwych" ...chociaż w sumie ten temat też jest głównie o itemie - beta key DDD.Jako fanatyk takich klasyków jak follout ,BG, adom , swego czasu builder i mg NWN wolałem poświęcić czas na przeglądaniu filmów o poe na "sucho" ,montowaniu postaci (zanim otrzymałem keya) niż wczytywanie sie w setki postów o "mega beta itemie" Trochę cierpliwości ,odświeżania strony i tu wielkie podziękowania dla użytkownika pralnik dzięki któremu święta spędziłem przy browarku oraz na przekładaniu teorii w praktykę + trochę złośliwości i nerwicy mojej kobitki ;D Jak na razie nie mam za wiele cierpliwości do expienia wysokopoziomowców ale łącznie postaciami kolo 150 lv chyba mam:p Jak zwykle na początek dla wybadania lokacji poszedł typowy fighter na oburęcznego axa ,po patchu zmieniony jednak na maula gdyż wpadł nieoczekiwanie taki: No ale ile można mordować mobów na 1 góra 2 ciosy... Next postać to typowa rengerówa z takim łuczkiem X2 ...niby fajny ale obrażenia średnie. Poszła więc zmina na rengerke z compositem łuczkiem na blood magic ,ale niestety zaliczyła wykładkę na lagu .Ponieważ wyszedłem z założenia że gram jak w adomie - hardcore lague poszła do lamusa Obecnie testuje "mniszke"-rengerke na paznokcie, atak speed + movment Tu mam trochę dylemat czy ciezki pancerz czy może jdenak evasion + energy shild... ..niestety wyjscie na impreze ...więc cdn posta nastąpi... "Boże chroń Fanatyków" DDD PS ehh widzę poprawne wstawienie itemków coś nie poszło... Last edited by Vlaad#0047 on Jan 7, 2012, 12:05:49 PM
|
|
Vlaad nie widzę twoich przedmiotów tylko samą grafikę - bug?
|
|
" Fajne te unikaty:) Ja dorzucam jeszcze to: Unavailable Some items in this post are currently unavailable.
|
|
Please give me beta key! :S
|
|
Bug raczej nie...powiem tak małe pw o wstawianiu grafiki itemów by się przydało...niestety cdn posta nastąpi po odparowaniu % ale z lv można przyciąć ;D
|
|
Hmmm widzę że sporo ludzi gra w to.. nawet Polaków... trafiłem na tą gre przez przypadek, i widze że ładnie się prezentuje... po graniu paru lat w d2 oczekuje że też mnie wciągnie ;p no nic zobaczymy, może się pofarci i keya wylosuje niedługo ;]
|
|
No gierka wygląda bardzo fajnie, szczególnie że jestem fanem serii diablo a Path of Exile bardzo ją przypomina. W grę jeszcze nie grałem no cóż liczę na farta przy losowaniu jak i 4 moich znajomych z którymi mam zamiar pykać:)
Last edited by losrafalos#1157 on Jan 7, 2012, 10:06:00 PM
|
|