Polish Community
Klucz dostal doekob. Milej gry .
| |
@Yumi Serdecznie dziękuje za klucz.Jeśli dostane zaproszenie także nie zapomnę się podzielić.
|
|
Chce ktoś te konto w LOL'u?
|
|
" wiem wiem teraz dopiero teraz zobaczyłem, a za poprzednim razem jak bylem był tylko syf z błaganiem o klucz wiec nie zaglądałem za często, a teraz dobra duszyczka wysłała mi klucz XD tak btw jest jakiś wipe pewnie? :) i do kiedy te beta testy działają? bo wczesny 2012 jak w faq piszą, a mnie nie urządza może ktoś natrafił na jakieś "pogłoski" dot startu obt itd.? Last edited by Aure#3761 on Nov 25, 2011, 2:03:29 PM
| |
Okej... Mam kluczyk, który otrzymałem od doekob-a ! Wyszło zabawnie bo czekam od maja, a prawie w tym samym momencie otrzymałem dwa klucze. Jeden klucz oddam w dobre ręce oczywiście z zasadą - kto dłużej czeka. Dziękować możecie forumowiczowi o nicku - doekob :) ( Klucz przekażę o godzinie 16 )
|
|
Szalony123, ja czekam od Lipca, niektórzy z pewnością i dłużej ale gdybym mógł zostać posiadaczem kluczyka to z "góry" bardzo dziękuję :)
pozdrawiam |
|
Szalony123, ja czekam od Sierpnia. Pewnie dostanie go iamwhoiam ale warto próbować. Dzięki z góry. I proszę czy mogę to być ja. :)
|
|
Jeśli ktoś chce mogę za coś zaoferować klucz i konto do bety. Szczegóły na PM.
|
|
klucz dla polaka !
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/13020 Last edited by kepcius#0166 on Nov 26, 2011, 8:52:15 AM
|
|
Dam kluczyk osobie która napisze mi najładniejszy tekst wysławiający PZPN :) , czas start !!!, najlepszy moim zdaniem tekst opublikuję za tydzień i wtedy okaże się kto wygrał .....
|
|