Polish Community
" Ugm to to ja wiem bo w grze siedzialem w miare mozliwosci :) Pytam co na forum sie dzialo bo przebrnac przez 70 stron spamu nie dam rady ;) Zhar, Class:Marauder, League:Default
| |
" to nie jest zaden Cd-key :) ja niestety nie posiadam zadnego keya na zbyciu http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^ |
|
" Hmm, generalnie nic nowego... chyba ;) Umawianie się na 0.9.3, z którego generalnie nic nie wyszło, "nasz" serwer TS przestał działać i ogólnie mało rozmów o PoE. Nie masz co czytać ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Tylas - co do tego unikatowego axa, potrzebuje regal orby i gem qualiti upgrade w każdej ilości.
TS3 prywatny dla pathofexilegame.pl i polskich graczy ts.tolox.pl kanał prywatny "Path of Exile" NR2. O hasło piszcie w wiadomości na chat. Last edited by Foxeye#7578 on Nov 22, 2011, 8:50:09 AM
|
|
athcore, BigStar, co z Wami? Dołączać i grać :P
ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Jako że dopiero co dostałem klucz , więc mogę pokusić się o pierwsze wrażenia .
Grafika : na moim malutkim laptopiku gra wygląda pięknie , widok 2,5 ? D to jest to , kamera mogłaby być bardziej oddalona , lubię jak widać ciut więcej obszaru . Klimat cudny , flaki w więzieniu piękniutkie , mobki plują zieloną posoką / mniam / . Wygląd itemów : moim zdaniem nie jest rewelacyjny , tutaj jest dużo do poprawy , wszystko jest kanciate i jakby z wykopalisk prechistorycznych , ale to kwestia gustu Bicie bosów : troszkę za łatwo to idzie Rozwój postaci : drzewko skilów bardzo ergonomiczne , można zrobić z czarki którą gram , combat , light, fire , cold lub np . necro czarkę :) Tutaj jest dobrze . Fajny pomysł z rozświetleniem otoczenia - czyli czym mniej życia tym ciemniej w koło . Grywalność - ciężko powiedzieć , gram w 1 akcie , ale styl diablopodobny jest zapodany , więc na pewno długo się nie znudzi np.szukanie coraz lepszych itemów , lub setów / o ile są lub będą / Wrażenie ogólne : tak , tak i jeszcze raz TAK . Last edited by pralnik#6945 on Nov 22, 2011, 12:44:20 PM
|
|
tylas, zainteresowany?
Unavailable ingame: FeelLuckyPunk standard
Some items in this post are currently unavailable.
| |
Kurdę. Fire Fury na cruelu przeniosła moją witch do drugiego świata..
Teraz nie wiem czy robić nową postać, czy grać z wami na def. :P |
|
Jak nie fire fury, to elemental reflect, i tak byś zginął ;) Dawaj na default, hc zostaw na pełną wersję :P
A tak przy okazji, to Fire Fury na cruelu faktycznie boli, ale na ruthlessie jakoś już jej nie czuć. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
A tak z innej beczki... ma ktos moze wolny klucz do bety?
Bylbym bardzo zobowiazany :) |
|