Polish Community
tylas fajna siekierka;P
http://pathofexile.com/forum/view-thread/2243
^^^^^Polish Corner^^^^^ |
|
Czy jest możliwość dostania keya jako Beta Member aby dać komuś? Sam dostałem to chciał bym sie odwdzięczyć bo widzę ze wielu czeka.
|
|
" Miałbym gdybym zbierał, ale kilka z lepszym dmgem widziałem. Nie chomikuje już wszystkiego jak ostatnio ;) Będę pamiętał jakby co ;) To może i ja przy okazji - szukam sceptra z dobrym damagem i bonusem do elemental dmg (20% bazowy najlepiej). Sockety dowolne. Biegam z takim shitem: Unavailable ingame: FeelLuckyPunk standard
Some items in this post are currently unavailable.
| |
" Ugm narazie nic nie mam dla Ciebie,ale bede mial na uwadze! Dzieki za zainteresowanie:) Pozdro Some items in this post are currently unavailable.
|
|
podaruje ktos keya 2 miechy juz poluje w losowaniu i nie moge trafic :(
jakby ktos zyczliwy sie znalazl to na pm pls key Last edited by bodzio69#1889 on Nov 19, 2011, 1:31:10 AM
|
|
" tak po jakimś czasie dostaniesz key dla przyjaciela u mnie to był 1 dzień i miałem keya a ty miałeś niezłego farta bo jeden gostek miał 85 w losowaniu rondom a ty miałeś 91 fartem |
|
gram dzięki uprzejmości innego gracza
więc dam mój invite klucz innemu zasady takie : długość oczekiwania na klucz, ewentualnie rekomendacja innych graczy. jak na razie zgłosił się: Razter89 Wofpawel Diego19 oddany Last edited by tobot#1972 on Nov 19, 2011, 4:38:47 PM
|
|
Są jacyś chętni na grę drużyną? przy ts3?
Last edited by Foxeye#7578 on Nov 19, 2011, 3:52:54 AM
|
|
ja bylbym chetny gdybym mial klucz ;P
|
|
" No my gramy z diabolique, może w końcu athcore dołączy. Adres to 193.17.184.251, któryś z kanałów publicznych. Z tym ja że dzisiaj i jutro raczej nie pogram ;) ingame: FeelLuckyPunk standard
|