Polish Community
Trochę się po forum porozglądałem, chociaż z inglisza za dobry nie jestem i z tego co rozumiem, to mam teraz z rok czekać, aż ten kluczyk na maila dostanę(chociaż open beta się pwenie szybciej zacznie:/)?? Albo liczyć na jakiś gest dobrej woli??
|
|
chyba tak xD tez czekam od nie dawana xD
|
|
" ja sprzedalem 2 nerki i dorzucilem watrobe za klucz ... ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
Ja napisałem poemat.
Kurcze, chłopaki ja z wami za długo nie pogram, bo skoro ściągne tego patcha o północy, to pogram dwie godziny i o drugiej wyłancza mi się net. Sam nie wiem dlaczego. Może ktoś podpowie, czy to może być kwestia routera? Mam tak już od miesiąca. A szkoda bo nawet na TSie bym z wami pogawędził. P.S Skyrim jest przereklamowany. Moim zdaniem Witcher bardziej zasługuje na GOTY. |
|
Faktycznie, patcha jeszcze trzeba ściągnąć... zapomniałem :D
@faina: A jaki masz internet i czy na każdym kompie to się dzieje? I jaki masz router? Ustaw zdalny dostęp i podaj IP i hasło, można zerknąć i zobaczyć czy coś nie jest poustawiane. Ale obstawiałbym ISP w pierwszej kolejności. A co do TSa to dalej nie ma serwera, chyba że ktoś zaproponuje jakiś publiczny. W sumie wystarczy cokolwiek. ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
na ten klucz jednak sie czeka 2 lata Xd
|
|
" Ja tam wolałbym sie napić niż grać jednak... ;) Anyway, Skyrim się instaluje, nowy patch do PoE... bedzie bitwa o kompa ;) Roses are red.
Violets are blue. I'm a shizophrenic. And so am I. | |
macie jakies pomysł jak zdobyc klucz ;./
|
|
W sumie to publiczny TS nie jest złym pomysłem.
Po prostu umówmy się na jakiś w okolicach północy. Np. 193.17.184.251 - są tam publiczne pokoje 10-, 8-, 6- i 4-osobowe, na pewno się pomieścimy. (zostało 10 godzin) ingame: FeelLuckyPunk standard
| |
Ja w sumie wejdę tylko zobaczyć co się zmieniło ew. przejdę pierwszy poziom duelistem. Nie będzie mi się chciało 3 raz wbijać tego samego :P
|
|