Polish Community
Witam rodaków :P
Śmieszy mnie ten system dostawania kluczy. Tak se patrzyłem na timera to większosc osób co je dostaje to konta afk które ktoś założył i na nie już więcej nie wchodził. Co za idiota to wymyślił ^^ Znajomy już czeka prawie 3 miesiące i dalej nic xD Co do PvP to ciekawi mnie jak będzie wyglądał bilans postaci żeby nie było że jedna z nich ownuje wszystkie inne :P Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu ;] |
|
CB nie jest od grania tylko od testowania gry, szukania błędów etc. więc nie każdy dostanie klucz. Po prostu trzeba być cierpliwym lub czekać do OB.
|
|
Albo mieć mnie żeby pożyczył komuś konto : ). Ale niedługo czas pożyczania się skończy bo wchodzi 0.9.3 ;) Czekam na wikipedię, Lightness dobre logo. :)
|
|
" To fakt ;D. Dzięki |
|
" no to co za problem , pokaz GGG jak sie robi algorytm na losowanie nieafkujacych kont :D dowal im do pieca :D a bilans to nie to samo co balans :D ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
nikt nie ma friend passa?
|
|
Z innej beczki - jak się wkleja (hot-linkuje) przedmioty, tak by było je ładnie widać - podobnie jak w samej grze. Chodzi mi o to czy to jest specjalny algorytm czy zwykły link.
Fajnie to wygląda i zastanawiam się czy działa na każdym forum czy tylko tu. |
|
" Na forum robi się tak samo jak w grze - masz pod postem swoje postacie, możesz włączyć inventory i przenieść przedmiot do tego postu. |
|
" Literówka ofc. miał być balans :P Wystarczyłoby nie brać pod uwagę kont nie aktywnych np. przez miesiąc, albo chociaż tych na które ktoś tylko raz wchodził. Nie wiem jak to jest ze strony technicznej nie bawię się w programowanie xD W sumie zrobienie 10 kont daje ci "teoretycznie" 10x większe szanse - pewnie i tak niektórzy desperaci robią xD Last edited by adamskunk#6454 on Oct 26, 2011, 12:38:37 PM
|
|
To, że ktoś się nie logował nie znaczy, że nie czeka na klucz do bety. Dużo osób jest biernymi użytkownikami.
|
|