Polish Community
Dostałem klucz, zajebiście własnie ściągam. W grze możecie mnei znaleść pod nickiem Adonael :)
|
|
" No to zajebiscie zajebista sprawa;) Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy ASUS G74SX RoG That's all folks! |
|
" Don't know what the HECK that means... but congrats on the beta key. I see you're up next on the timer. Join the Veterans of War! See the thread in Off-topic for details.
|
|
Niesamowite. Timer mnie wylosował, idę wysłać totka :) Do zobaczenia w grze. Friend invita wyślę tylko jak go dostanę :)
Cthulhulak in game
|
|
Pozostaje tylko życzyć udanego testowania.
|
|
Mało konkursów ostatnio.. Tym bardziej gratulacje. Szansa na kluczyk z timera jest prawie taka sama jak szóstka w lotto, faktycznie :)
Pozdrawiam Smile, You're in Path of Exile !
|
|
" no gratulacje :) nalezy Ci sie ======================
win7x64 ultimate ati radeon 6850 latest drivers AMD FX-6100 GA-970A-UD3 8 Gb ddr3 Patriot ====================== http://www.pathofexile.com/faq/ |
|
Ha :D dostalem sie :D cierpliwosc poplaca :D
|
|
" Gratulacje ! :D Moja cierpliwość nieco się kończy, czekam od lutego.. :) Dzisiaj wziąłem udział w konkursie Noktisa, może w końcu się uda ;) Pozdrawiam ciepło ! :) - Dynamiczny "Those who cannot remember the past are condemned to repeat it." - George Santayana, Reason in Common Sense, volume 1 of The Life of Reason
|
|
Osoby zaproszone przez friend passa też tego następnego friend passa dostają? Chyba wtedy by się szybko kluczy namnożyło, no ale pewien nie jestem...
|
|