Polish Community

Dostałem klucz, zajebiście własnie ściągam. W grze możecie mnei znaleść pod nickiem Adonael :)
"
bajer wrote:
Dostałem klucz, zajebiście własnie ściągam. W grze możecie mnei znaleść pod nickiem Adonael :)

No to zajebiscie zajebista sprawa;)
Simoneen - Marauder 34 - Legacy
Simona - Ranger 45 - Legacy
ASUS G74SX RoG
That's all folks!
"
ppawlak2 wrote:
O konkurs. Może się powiedzie :) Witam znowu po krótkiej przerwie spowodowanej kształceniem się :)

Don't know what the HECK that means... but congrats on the beta key. I see you're up next on the timer.
Join the Veterans of War! See the thread in Off-topic for details.
Niesamowite. Timer mnie wylosował, idę wysłać totka :) Do zobaczenia w grze. Friend invita wyślę tylko jak go dostanę :)
Cthulhulak in game
Pozostaje tylko życzyć udanego testowania.
Mało konkursów ostatnio.. Tym bardziej gratulacje. Szansa na kluczyk z timera jest prawie taka sama jak szóstka w lotto, faktycznie :)

Pozdrawiam
Smile, You're in Path of Exile !
"
ppawlak2 wrote:
Niesamowite. Timer mnie wylosował, idę wysłać totka :) Do zobaczenia w grze. Friend invita wyślę tylko jak go dostanę :)

no gratulacje :) nalezy Ci sie
======================
win7x64 ultimate
ati radeon 6850 latest drivers
AMD FX-6100
GA-970A-UD3
8 Gb ddr3 Patriot
======================
http://www.pathofexile.com/faq/
Ha :D dostalem sie :D cierpliwosc poplaca :D
"
vrizz89 wrote:
Ha :D dostalem sie :D cierpliwosc poplaca :D

Gratulacje ! :D

Moja cierpliwość nieco się kończy, czekam od lutego.. :)

Dzisiaj wziąłem udział w konkursie Noktisa, może w końcu się uda ;)

Pozdrawiam ciepło ! :)
- Dynamiczny
"Those who cannot remember the past are condemned to repeat it." - George Santayana, Reason in Common Sense, volume 1 of The Life of Reason
Osoby zaproszone przez friend passa też tego następnego friend passa dostają? Chyba wtedy by się szybko kluczy namnożyło, no ale pewien nie jestem...

Report Forum Post

Report Account:

Report Type

Additional Info